Vigtige ændringer til Forsikringsforbundets vedtægter

På det ekstraordinære landsmøde den 19. maj 2017 blev der besluttet flere vedtægtsændringer, som er vigtige at kende til:

• Præcisering af indmeldelsesprocedure
      Fremover er en indmeldelse først gældende, når medlemmet er indmeldt elektronisk via hjemmesiden.

• Karensperioden på 3 måneder er afskaffet
      Medlemmerne kan derfor få hjælp til deres sag fra dag 1 – også selvom dette betyder ekstra udgifter til advokat mv. Men husk, det gælder fortsat kun problemstillinger, der er opstået efter medlemmets indmeldelse.

• Udmeldelsesfrist ændres til, at der altid er en måneds varsel til udgangen af en måned - uanset årsag
      Dvs. hvis et medlem melder sig ud 15. juli, kan de blive udmeldt pr. 31. august, altså kun én måneds udmeldelsesfrist. Også selvom de fortsat er ansat inden for vores organisationsområde.

• Kontingent opkræves forud
      Der er medlemmer i dag, der opkræves bagud. Deres kontingenttræk ændres til forud i løbet af efteråret og de berørte medlemmer får direkte besked fra sekretariatet.

Derudover var der flere andre vedtægtsændringer:

• En tilføjelse til Forsikringsforbundets formål
    • Ændring af tekst omkring Forsikringsforbundets organisationsområde
    • Tidspunkt for opgørelse af medlemstal til brug for afstemninger på landsmøder ændres
    • Der skal skrives referat af landsmøder og orienteringsmøder
    • Tidspunkt for opgørelse af medlemstal til valg af hovedbestyrelsen ændres
    • Generelle forenklinger af tekster og andre redaktionelle ændringer

Læs de opdaterede vedtægter her

Julekalender 2017 - se vinderne

03. december 2017

Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften trak vi lod om fire ...

07. marts 2018 - Tryg, Sommervej 31C, 8210 Aarhus V

Arrangementet starter ud med en middag Inden foredraget.

29. - 31. januar 2018 - Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

26. - 27. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

28. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V

01. marts 2018 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V