Søgefelt

Primære faneblade

  Vi undersøger din trivsel

  Kære medlem

  Din trivsel er noget af det, der optager os i Forsikringsforbundet allermest. Men vi har brug for viden for at kunne handle. Derfor undersøger vi for anden gang det psykiske arbejdsmiljø blandt vores medlemmer.

  Hvis du er i arbejde, har du fået en invitation i din indbakke til at deltage i undersøgelsen. Mailen er sendt fra Epinion, som gennemfører undersøgelsen for os.

  Undersøgelsen er fuldstændig anonym og har to formål:

  1. Vi får viden om det psykiske arbejdsmiljø i branchen, som bl.a. kan bruges, når der skal lægges pres på arbejdsgiverne og forhandles overenskomst.
  2. Hvis du har en lokal personaleforening, får de konkret viden om, hvordan det står til med det psykiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. Denne viden kan de bruge overfor ledelsen til at pege på, hvor det er særligt vigtigt at sætte ind.

  Når vi skal i dialog med arbejdsgiverne om resultaterne, er det fuldstændig afgørende, at vi har en høj svarprocent. Derfor vil vi på det kraftigste opfordre alle til at deltage i undersøgelsen. Du har samtidig mulighed for at vinde et Supergavekort på 500 kr.

  Tak for din hjælp! :)

  Storstrøms Forsikring

  Velkommen til Storstrøms Forsikring

  07. oktober 2021

  ”Vi er glade for, at Storstrøms Forsikring har meldt sig ind i FA, og at...