Søgefelt

Primære faneblade

  Vælg en rigtig fagforening

  Når din faglige organisation er Forsikringsforbundet, så får du den bedste sikkerhed og tryghed i dit arbejdsliv.

  Forsikringsforbundet er fagforeningen for alle medarbejdere i forsikrings- og pensionsselskaber, alarmcentraler og a-kasser.

  Vælg en rigtig fagforening
  Det er vigtigt, dels for dig og for Forsikringsforbundets arbejde for medarbejderne i selskaberne, at du vælger en rigtig fagforening. Det er let at blive forvirret over tilbudene fra alternative foreninger, som du ser og hører i reklamer. Det er dog meget vigtigt at slå fast, at disse såkaldte 'gule' foreninger ikke er rigtige fagforeninger. Oftest har de meget ringe kendskab til forholdene i din branche - herunder den gældende overenskomst.
  De alternative 'gule' foreninger har ingen overenskomst i branchen.

  Du bør derfor altid vælge en rigtig fagforening, fordi den forhandler din overenskomst med arbejdsgiverne og har optimal indsigt i forholdene på netop din arbejdsplads. Rigtige fagforeninger er rygraden i den danske model*. I forsikringsbranchen er det kun Forsikringsforbundet, som sikrer din løn, pension og tryghed gennem overenskomsten. Siden 1944 er overenskomsten skabt og løbende videreudviklet i et respektfuldt samarbejde mellem Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

  Kig efter OK-mærket når du vælger fagforening, så er du sikker på, at din fagforening forhandler din overenskomst og har et indgående kendskab til din branche og dit arbejdsliv.

  Vi hjælper dig lokalt
  Som rigtig fagforening organiserer Forsikringsforbundet ansatte i forsikringsbranchen (og herunder pensionsselskaber, alarmcentraler og a-kasser). Det giver dels dig et fagligt fællesskab, og os et indgående kendskab til din situation.

  Forsikringsforbundet har personaleforeninger og tillidsrepræsentanter i selskaberne, som arbejder lokalt for at hjælpe dig og dine kolleger.

  Via de forskellig links til venstre kan du læse meget mere om, hvad Forsikringsforbundet kan tilbyde dig som medlem, eller blot klikke på 'Bliv medlem nu!' og melde dig ind.

  Venlig hilsen

  Charlotte Hougaard          Lone Clausen
  Landsformand                   Næstformand

  *Den danske model bygger på organisering af medarbejderne i fagforeninger, der står stærkt over for arbejdsgiverne og dermed sikrer en positiv dialog. For dig betyder det gode løn-, pensions- og arbejdsforhold.

  Storstrøms Forsikring

  Velkommen til Storstrøms Forsikring

  07. oktober 2021

  ”Vi er glade for, at Storstrøms Forsikring har meldt sig ind i FA, og at...