Uge 43 er den Europæiske Arbejdsmiljøuge

Her i uge 43 afholdes en lang række informationsaktiviteter omkring arbejdsmiljø over hele Europa - både i og uden for EU-området. Formålet er at sætte fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø.

Selv om det er positivt, at de europæiske lande markerer en uge i arbejdsmiljøets tegn, så skal det gode arbejdsmiljø naturligvis være et dagligt fokuspunkt.

Det er det i Forsikringsforbundet. Derfor arbejder vi centralt og lokalt hver dag for, at

• Alle har ret til et godt, sikkert og sundt arbejdsmiljø
    • Arbejdsmiljøet i selskaberne skal understøtte et langt og holdbart arbejdsliv
    • Ingen må blive syge af at gå på arbejde – hverken fysisk eller mentalt