Søgefelt

Primære faneblade

  Tillykke til Finansforbundets nye formandskab

  Finansforbundets har valgt nyt formandskab. Forsikringsforbundet ønsker tillykke og ser frem til et godt samarbejde om at skabe gode arbejdsvilkår for medarbejderne i hele den finansielle sektor.

  Finansforbundets nye formandskab 2023

  Finansforbundet har på deres landsmøde valgt nyt formandskab. Dorrit Groth Brandt er valgt som ny formand og Jakob Thorgaard er valgt som ny næstformand. Steen Lund Olsen fortsætter på sin post som næstformand.

  Forsikringsforbundet ønsker tillykke med valget og ser frem til et fortsat godt samarbejde med Finansforbundet og det nye formandskab.

  ”Vi glæder os meget til samarbejdet med det nye formandskab. Vi har på tværs af forsikrings- og pensionsbranchen og de områder, som Finansforbundet repræsenterer i den finansielle sektor, en række vigtige dagsordner, som vi skal løfte sammen. Det gælder særligt inden for kompetenceudvikling og udfordringerne med stress, store arbejdsmængder og tidspres i branchen, siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet.

  Dorrit Groth Brandt afløser Kent Petersen på formandsposten i Finansforbundet, og Jakob Thorgaard afløser Michael Budolfsen som næstformand.

  ”Jeg vil gerne sige en kæmpe tak til Kent Petersen og Michael Budolfsen for vores gode samarbejde gennem mange år - og for deres dedikerede og visionære arbejde, og store indsats for at styrke og forbedre vilkårene for medarbejderne i den finansielle sektor”, siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet.

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...