Søgefelt

Primære faneblade

  Tillidsrepræsentanter

  Login for tillidsvalgte

  Som tillidsvalgt i Forsikringsforbundet har du også adgang til TR Portalen og de mange informationer og services, som ligger her.

  Det tidligere login på forsiden af hjemmesiden er fjernet, fordi man som medlem fremover skal logge ind på Mit.forsikringsforbundet.dk for at finde stamdata, tilmelding til kurser og arrangementer mv.

  Hvis du som tillidsvalgt skal tilgå TR Portalen, skal du logge ind via felterne nedenfor.

  Ud over adgang til TR Portalen er det også her man skal logge ind, hvis man er ansvarlig for at lægge information ind på lokalafdelingens hjemmeside. Jeres hjemmeside er også fremover stedet, hvor I selv skal opdatere jeres kontaktdata og anden information om lokalafdelingen.
  ​Hvis I har behov for at få rettet information på Mit.forsikringsforbundet, skal I derimod sende rettelserne til smh@forsikringsforbundet.dk 

  Sådan logger du ind på TR Portalen

  I felterne Brugernavn og Adgangskode skal du indtaste det login, som du tidligere brugte til at logge ind på hjemmesiden med. Du kommer herefter direkte til TR Portalen.

  Hvis du blev TR efter 1. jan. 2018 eller har glemt dit login, så start med at logge ind på Mit.forsikringsforbundet.dk. (Første gang du logger ind, skal du bruge dit medlemsnummer som brugernavn og de sidste 4 cifre i dit CPR-nr. som adgangskode. Herefter skal du indtaste en ny personlig adgangskode, som skal bruges sammen med dit medlemsnummer fremover)

  På forsiden på mit.forsikringsforbundet.dk vil du som TR se en velkomstboks, hvor der står et brugernavn og en adgangskode, som alle tillidsvalgte kan anvende ovenfor for at få adgang til TR Portalen.

  Skal du redigere lokalafdelingens sider, skal du benytte det login, som den/de hidtidige webansvarlige i lokalafdelingen har brugt.


  Kontakt webmaster@forsikringsforbundet.dk hvis du har problemer med dit login til TR Portalen og/eller med at opdatere information på jeres side for lokalafdelingen.

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...