Søgefelt

Primære faneblade

  Til dig der står i en svær livssituation

  Når livet tager en uheldig drejning og bliver svært og uoverskueligt, så har du virkelig brug for hjælp og støtte. En krise kan skyldes stress eller anden sygdom hos dig selv eller hos en nærtstående, eller du kan rammes af skilsmisse eller dødsfald hos nærtstående. En sådan livskrise kan vende op og ned på privatlivet, og det vil typisk også få indflydelse på arbejdslivet.

  En livskrise betyder ofte, at du kommer på gyngende grund. Her er det trygt at vide, at Forsikringsforbundet står klar til at hjælpe med en god samtale om din situation, og ikke mindst med rådgivning, hvis du har brug for orlov eller sygemelding. Det kan være svært at overskue et arbejdsliv, hvis krise og sygdom fylder, men i Forsikringsforbundet er du aldrig alene med udfordringerne.

  Vidste du

  Vi har sørget for gode gruppelivsordninger med høj dækning og høj forsikringssum. Vi har også sikret dig ret til en bisidder ved alvorlige samtaler og sygesamtaler på dit arbejde. Som medlem af Forsikringsforbundet har du også adgang til rådgivning hos jurist og socialrådgiver, så du kan få hjælp og støtte i en svær tid. Kontakt din lokale afdeling af Forsikringsforbundet på din arbejdsplads, som altid står klar til at hjælpe dig. Og har du ikke en lokal repræsentation, så kan du altid kontakte vores sekretariat.

  Udvalgte tilbud til dig

  • Rådgivning, bl.a. om orlov til pasning af nærtstående med alvorlig sygdom eller handicap
  • Socialrådgiverordning
  • Arbejdsskadeordning
  • Lønsikring

  Er du ikke medlem af Forsikringsforbundet, så kan du melde dig ind her.