Søgefelt

Primære faneblade

  Til dig der har fart på karrieren

  Du har et godt arbejde, men det kribler alligevel i dig efter at komme videre – at gå efter nye udfordringer og prøve nye jobmuligheder. Det kan være i dit eksisterende job i form af kompetenceudvikling, eller det kan være, du overvejer at tage springet ud i noget nyt – enten i samme selskab eller måske at skifte arbejdsplads.

  Forsikringsforbundet hjælper dig, hvis du ønsker afklaring eller rådgivning om din karriere. Du kan drage fordel af vores unikke branchekendskab, hvis du ønsker at søge nye udfordringer i branchen. Hvis du får nyt job eller nye ansvarsområder, så hjælper vi dig med at få kontrakten på plads og forhandle din løn.

  Skulle du få knas i arbejdslivet, så har vi en lokal repræsentation på din arbejdsplads – klar til at hjælpe dig. Og ellers kan du altid kontakte vores sekretariat.

  Vidste du

  Vi har sørget for, at du har ret til betalt kompetenceudvikling, så drømmen om nye udfordringer kan blive realiseret. Vores overenskomst sikrer dig ordentlige løn- og ansættelsesvilkår. Desuden har vi sørget for en række tilbud, der kan støtte dine karriereønsker og sikre din hverdag – fra medlemskurser til lønsikring.

  Udvalgte tilbud til dig

  • Karriererådgivning
  • Medlemskurser
  • Rådgivning om løn og lønforhandling
  • Lønsikring

  Er du ikke medlem af Forsikringsforbundet, så kan du melde dig ind her.

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...