Søgefelt

Primære faneblade

  Til dig der er under uddannelse

  Du er elev i et forsikrings- eller pensionsselskab, eller måske er du i gang med en finansbachelor eller finansøkonom­uddannelse. Uanset hvad, så er du i gang med et uddannelsesforløb, som giver udfordringer og faglig udvikling – og som åbner døren til nye spændende opgaver og muligheder i branchen.

  Forsikringsforbundet kan hjælpe dig med sparring og rådgivning om din videre karriere, og har du mod på mere uddannelse, så har vi overblik over mulighederne. Det kan sikre, at du vælger den uddannelse, som matcher dine drømme.

  Som medlem af Forsikringsforbundet kan du få inspiration til og sparring om forsikringsbranchen og mulighed for at deltage i faglige arrangementer og medlemskurser. Har du spørgsmål til din kontrakt eller din løn, er vi til stede lokalt på din arbejdsplads, så du nemt kan få svar på dine spørgsmål. Har du ikke en lokal tillidsrepræsentant, så er du velkommen til at kontakte vores sekretariat, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

  Vidste du

  Hvad enten du er forsikringselev eller studerende, har vi sørget for, at din arbejdsplads lever op til kravene, så du får den bedst mulige uddannelse. Er du forsikringselev, har vi sikret dig en god løn og indbetaling til pension, også mens du er under uddannelse. Hertil kommer, at vi har en række tilbud specielt til dig – lige fra karriererådgivning til markedets bedste studiekonto.

  Udvalgte tilbud til dig

  • Gratis medlemskab af Forsikringsforbundet for forsikringselever og for dig, der er studerende 
  • Karriererådgivning
  • Medlemskurser
  • Medlemsrabatter

  Studiekonto hos Lån & Spar Bank
  Få en studiekonto med gode renter og vilkår - f.eks. 3 % i rente på de første 20.000 kr. Kassekredit på op til 50.000 kr og 5 % i rente. Gratis Visa/Dankort og MasterCard. Se mere på studiekonto.dk

  Ekstra rabat på RUNA Forsikringer
  For vores medlemmer, der er studerende, er der mulighed for at spare ekstra på forsikringer fra Runa.

  Er du ikke medlem af Forsikringsforbundet, så kan du melde dig ind her.

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...