Søgefelt

Primære faneblade

  SUCCEED CERTIFICERINGSUDDANNELSE PÅ FOAK

  Tillidsvalgte i Forsikringsforbundet - Det personlige lederskab

  Nu kan du som Tillidsvalgt blive cerificeret på FOAK. En certificeringsuddannelse som Forsikringsforbundet har udviklet i samarbejde med FOAK, og som afsluttes med en eksamen. 

  Til dig, der er tillidsvalgt, anbefaler vi disse 4 kurser fra vores SUCCEED-program som afsluttes med en eksamen

  Bemærk, at du har mulighed for at skifte et af de anbefalede kurer ud med et kursus efter eget valg fra SUCCEED-programmet og alligevel blive certificeret - se dine muligheder længere nede i linket.

  Du kan læse mere på Forsikringsakademiets hjemmeside under Succeed.

  Du tilmelder dig modulerne ved at skrive dit fulde navn, selskab, kontaktoplysninger, samt at din tilmelding skal betales af Forsikringsforbundet, samt navn på modulet til kundeservice@foak.dk med kopi til uddannelse@forsikringsforbundet.dk

  SUCCED er et kursusprogram, som giver dig mulighed for - cost-effektivt, struktureret og målrettet - at udvikle dine personlige kompetencer.

  Det kan fx være indenfor kommunikation, coaching, agil udvikling, personlig ledelse, skab mening i forandring, salg og rådgivning. Mulighederne er mange.

  Programmet er bygget op, så du kan følge et spor, fx Kommunikation, og efter 4 kurser gå op til en mundtlig certificeringseksamen. Eller du kan vælge præcis det kursus, som passer dit behov lige nu.

  Alle kurser består af 1 undervisningsdag på Forsikringsakademiet + sammenlagt 1 arbejdsdag hjemme til træning, opgaver og refleksion. Den sidste del foregår online på vores læringsplatform Krydsfeltet og via ZOOM-onlinemøder.

  Klik her eller på billedet nedenfor og se en kort video, der fortæller om hvordan SUCCEED kan skabe værdi for dig. 

  Deltag i årets online julekalender 2022

  20. november 2022

  Igen i år markerer vi den søde juletid ved at give dig mulighed for at...