Søgefelt

Primære faneblade

  Stillingsannoncering i Forsikringsforbundets medier

  Nå ud til et publikum på ca. 8.400 faglærte og erfarne forsikringsfolk - benyt dig af muligheden for at annoncere på Forsikringsforbundets hjemmeside og i medlemsmagasinet Forsikring.

  Ram plet med stillingsannoncen

  Få nemt og billigt jeres ledige stillinger præsenteret for en attraktiv målgruppe, som har den rette uddannelse, de rette certifikater og værdifulde erfaringer med i bagagen.

  Kom ud til ca. 8.400 veluddannede og erfarne medarbejdere inden for forsikring, pension og alarm ved at annoncere jeres ledige stillinger på Forsikringsforbundets hjemmeside – og evt. supplere med en annonce i medlemsmagasinet Forsikring.

  Stillingsannoncer placeres med link til stillingsopslaget samt virksomhedens logo under et specifikt område for ledige stillinger på hjemmesiden, og der infomeres bredt om ledige stillinger, så de sikres størst mulig opmærksomhed.

  Kombineres onlineannoncering med en stillingsannonce i Forsikring, så tilbyder vi det som en annoncepakke til særligt attraktiv pris. Er der behov for et antal annoncer eller løbende annoncering, så kontakt kommunikationsfunktionen på 33 36 45 08 eller lhk@forsikringsforbundet.dk.

  Attraktive priser

  Web-annoncering - annoncen er på Forsikringsforbundet's hjemmeside, så længe den er relevant:

  Enkelt annonce                                                          1.950 kr.
  3 annoncer                                                                 4.950 kr.
  5 annoncer                                                                 6.850 kr.

  Webannonce med samannoncering i Forsikring - en ¼ side annonce i valgfrit nummer af Forsikring. Der er mulighed for ekstra rabat, hvis annoncen gentages.

  Enkelt web + print annonce                                    4.450 kr.
  3 annoncer samkøb af web + print                       10.450 kr.
  5 annoncer samkøb af web + print                       14.900 kr.

  Forsikringsforbundet reklamerer også for stillingsannoncerne på vores Facebook-side samt i nyhedsmailen Medlemsinfo, som sendes løbende til alle medlemmer.

  Bemærk:
  Forsikringsforbundet er en ikke-momspligtig organisation, så der tilskrives ikke moms på ovenstående priser.
  Jobannoncer vil typisk blive placeret på 'Infosiderne' i førstkommende udgave af Forsikring, som med en blanding af fagligt nyt, korte nyheder, information til medlemmer samt nyt fra de lokale personaleforeninger er blandt de mest læste sider i bladet. Andre placeringer kan dog også aftales.

  For annoncer i Forsikring gælder følgende:

  Annoncer skal have en rimelig relation til Forsikringsforbundet's medlemmer og i øvrigt passe med Forsikringsforbundet's virke for ansatte i forsikringssektoren, pensionsselskaber, alarmcentraler, A-kasser og beslægtede virksomheder.

  Forsikringsforbundet kan nægte at optage en annonce, hvis den vurderes at være i strid med ovenstående, og/eller i strid med Forsikringsforbundets virke og værdier. Afgørelsen om optagelse tages af redaktøren i samråd med formandskabet for Forsikringsforbundet og kan ikke ankes.

  Kontakt os

  Hør mere om mulighederne for stillingsannoncering i Forsikringsforbundet's medier - kontakt Lars H. Knudsen på e-mail lhk@forsikringsforbundet.dk eller telefon 33 36 45 08.

  Praktisk

  Færdigt annoncemateriale sendes til Søren M. Hansen på redaktionen: redaktionen@forsikringsforbundet.dk

  Materialefrist: Se produktionsplanen (link i venstremenuen)

  Annoncer kan være PDF, tekst, bitmap og/eller evt. link til selskabets egen hjemmeside.

  Forsikringsforbundet søger: Dygtig og serviceminded kontor- og regnskabsmedarbejder

  08. marts 2019

  Vi arbejder for, at vores medlemmer har det godt. Det har givet os en tilfreds og loyal...