Ros og ris til Forsikringsforbundet

Ros og ris er din mulighed for at sige tak for god behandling og komme med forslag til forbedringer. Her kan du også gøre opmærksom på forhold og/eller situationer, hvor du mener, at du ikke er blevet godt behandlet af Forsikringsforbundet, vores personaleforeninger, konsulenter, tillidsvalgte m.v.

Du kan skrive til os helt anonymt, men hvis du vil have svar, er du naturligvis nødt til at angive dit navn og hvordan vi kan kontakte dig.

NB: Du kan gøre tekstfeltet større ved at trække i hjørnet nederst til højre.

Her kan du eventuelt vedhæfte bilag til formularen. Klik på "Vælg fil", find din fil på computeren og klik derefter på "Upload". Du kan sende op til tre filer på denne formular.

OK 18 konfliktinformation

13. marts 2018

For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...