På vej mod OK20: Hvad mener du?

Som optakt til forhandlingerne om en ny overenskomst har alle medlemmer, der er omfattet af overenskomsten mellem Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening, modtaget en invitation til at deltage i vores medlemsundersøgelse. Dine svar bliver brugt i vores arbejde med at forberede forhandlingerne, men vil også give os et billede af din arbejdssituation - altsammen med det formål at sikre de bedst mulige forhold for dig, som arbejder inden for forsikring og pension.

Det tager ca. 10 minutter at udfylde spørgeskemaet, og dine svar er selvfølgelig anonyme.

Vi sætter gavekort på højkant
    Det er helt afgørende for os, at vi kender vores medlemmers holdninger, så vi håber meget, at du vil tage dig tid til at udfylde spørgeskemaet. Vi udlodder 10 x SuperGavekort til en værdi af 1.000 kr. stykket blandt besvarelserne. For at deltage skal du skrive din e-mailadresse til sidst i spørgeskemaet. E-mails vil kun blive brugt til at give vinderne besked.

Vi skal have din besvarelse senest den 25. april.

På forhånd tak for din hjælp!

Jubilæumsreception

23. maj 2019

Forsikringsforbundet indbyder til reception i forbindelse med forbundets 75-års...