Søgefelt

Primære faneblade

  Onlineskolen - få styr på dine IT-færdigheder

  Få styr på dine IT-færdigheder med Onlineskolen - en værdifuld fordel ved at være medlem af Forsikringsforbundet

  De fleste kender følelsen, når it-færdighederne ikke rækker lige så langt som ambitionerne, og man bliver nødt til at spørge kollegerne til råds om basale programmer som Word eller Google. Det laver Forsikringsforbundet nu om på.

  Som medlem af Forsikringsforbundet har du fra den 1. februar og et år frem mulighed for at tage et eller flere it-kurser på Onlineskolen. Kurserne omfatter både de populære Office-programmer (Word, Excel, Powerpoint, Outlook), men også Google Docs, brugen af sociale medier (Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn) og andre områder. Du finder kursuslisten nedenfor.

  Der er ikke noget med "først til mølle", men plads til alle. Du kan starte kurset, når det passer dig. Et kursus kan når som helst afbrydes, hvis du får travlt med noget andet, og genoptages, når de passer dig - systemet husker selv, hvor du er kommet til.

  Du kan bruge kurserne lige så meget, som du ønsker. Du kan tage ét, nogle få eller dem alle, hvis du har lyst. Onlineskolen er altid åben, så du bestemmer selv tid, sted og tempo.

  Kurserne er opbygget så de passer til den enkeltes måde at tilegne sig viden ved brug af  både tekst, video, illustrationer og opgaver.

  Læringskonceptet er blandt de bedste du kan få og vi håber derfor, at du som medlem af Forsikringsforbundet får glæde af Onlineskolen - og ikke mindst værdi af at øge dine kompetencer inden for brugen af it.

  Se kursuslisten og tilmeld dig via linket nedenfor.

  Kontaktperson:
  Katrine Haar Pedersen på telefon 33364522 eller email kat@forsikringsforbundet.dk
  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...