OK-avisen - Information om overenskomsten

OK-avisen giver information om hvad der er nyt i forliget om den kommende overenskomst. Informationen er et godt grundlag for at afgive din stemme med urafstemningen, der åbner den 12. marts kl. 12 og lukker den 26. marts kl. 12.

Du får 6 procents lønstigning hen over de kommende tre år, men hvad er der ellers af værdi for dig i forliget om overenskomst mellem Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA)?

Det kan du læse om i OK-avisen, som du finder ved at klikke på nedenstående link.

Husk også se se hvad formandskabet for Forsikringsforbundet anbefaler i deres overenskomstvideo. Den er der også link til nedenfor.

Du finder mere information om urafstemningen om overenskomsten på linket nedenfor.

Deltag i årets online julekalender 2022

20. november 2022

Igen i år markerer vi den søde juletid ved at give dig mulighed for at...