Søgefelt

Primære faneblade

  Ny medlemsfordel: Gratis online events

  Vi lancerer nu en ny medlemsfordel, som fremover giver alle medlemmer fuld adgang til online-platformen Goodtalks. Her kan du bl.a. opleve events med Pernille Aalund og Sara Bro.

  Som medlem af Forsikringsforbundet får du nu fri adgang til Goodtalks, hvor du kan deltage i en række spændende online events med kendte og inspirerende talere. Et medlemskab koster normalt 995 kr. om året.

  Den først taler på programmet er forretningskvinde, debattør, forfatter og radio/TV-vært Pernille Aalund. Hun giver et indblik i sin kreative og mangfoldige karriere, når hun åbner op for sin egen personlige fortælling og livsrejse.

  Goodtalks kan også præsentere Sara Bro, der aktuelt bl.a. er kendt fra radioprogrammerne 'Sara & Monopolet' og 'Hjerteflimmer for voksne'. Hun deler ud af sine egne erfaringer og fortæller om, hvad du selv kan gøre, for at vi alle har en plads i hverdagen og på arbejdet.

  Ønsker du at deltage i Goodtalks’ online events, skal du blot oprette en profil hos Goodtalks.

  LÆS MERE OG KOM GODT I GANG
   


  AKTUELLE ONLINE EVENTS

  Et liv i balance – mød Pernille Aalund
  21. september kl. 16.00 – 17.00

  Hvordan er det at gå fra et full blown corporate liv, til hæsblæsende TV-programmer og et liv med meget mere fokus på spiritualitet og det simple?
  Glæd dig til at få et indblik i Pernille Aalunds kreative og mangfoldige karriere, når hun åbner op for sin egen personlige fortælling og livsrejse.
  Læs mere

  Du skal tilmelde dig via et særligt link for Forsikringsforbundets medlemmer:
  Opret din gratis Goodtalks-profil for at tilmelde dig event


  Gør en forskel – mød Sara Bro
  25. oktober kl. 16.00 – 17.00

  Hvad kan du selv gøre for at vi alle har en plads i hverdagen og på arbejdet? Vi mennesker er flokdyr og vi har alle et ansvar for, at alle føler sig velkommen i flokken — at vi hører til. I vores Goodtalk med Sara Bro fortæller Sara om, hvordan hun i dén grad er med til at skabe inklusion i Danmark.
  Læs mere

  På event-plakaten hos Goodtalks i efteråret er bl.a. også de to læger og stresseksperter Christian Gerhard Bøving og Nanna Kirkebjerg, fodboldspilleren Nicolai Grassi, speciallæge, forfatter og foredragsholder Imran Rashid samt Mette Kaagard samt CEO hos Microsoft Danmark & Island. Du finder altid en opdateret eventkalender på https://goodtalks.dk/events

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...