Ny lønberegner for IT-ansatte på vej

Er du også i tvivl om, hvor du ligger lønmæssigt ift. det generelle lønniveau i it-branchen?

Forsikringsforbundet har indgået samarbejde om en it-lønberegner med PROSA, Forbundet af IT-professionelle.

Lønberegneren giver it-ansatte en mulighed for at kunne sammenligne deres løn med it-ansatte i andre brancher, og blive klogere på, hvor de ligger lønmæssigt i forhold til andre it-ansatte.

Lønberegneren kan fx bruges til den næste lønforhandling. Det eneste det kræver er, at Forsikringsforbundets it-ansatte bruger 2 minutter på at indtaste deres løn, så deres data indgår i den lønstatistik, der danner baggrund for lønberegneren.

I den kommende tid sendes direkte mails om indberetningen til it-ansatte. Indberetningen er anonym.