Søgefelt

Primære faneblade

  Medlemsinfo - værdifuld information til dig som medlem

  Nyhedsmailen 'Medlemsinfo' sendes som udgangspunkt til alle medlemmer af Forsikringsforbundet. Husk at opdatere din e-mail adresse via Mit.forsikringsforbundet, hvis du får ny eller ændrer din e-mail.

  Forsikringsforbundet udsender ca. en gang om måneden nyhedsmailen Medlemsinfo.

  Værdigfuld information - til dig som medlem
  I Medlemsinfo får du værdifuld information, som kan have betydning for din arbejdssituation samt information om medlemsfordele, kurser og arrangementer.

  For at få fuld udbytte af dit medlemskab, opfordrer vi dig til at læse Medlemsinfo. På den måde sikrer du dig, at du kender til nye regler og ordninger, aktuelle tilbud samt nyttige services til dig som medlem.

  Som medlem af Forsikringsforbundet modtager du som udgangspunkt Medlemsinfo, som er din "livline" til Forsikringsforbundet og til faglig information. Hvis du ikke ønsker at modtage Medlemsinfo, så kan det afmeldes via selvbetjeningsportalen Mit.forsikringsforbundet under 'Stamdata' (se illu).

  Slet ikke din e-mail adresse
  Det er meget vigtigt, at du ikke sletter din e-mail adresse under dine stamdata, da den også benyttes ved tilmelding til kurser og andre arrangementer, som du dermed udelukker dig fra. Uden e-mail adresse vil du heller ikke kunne deltage i afstemninger og medlemsundersøgelser i Forsikringsforbundet, og du får ikke vigtig information i eventuelle konfliktsituationer.

  Modtager du ikke Medlemsinfo?
  Hvis du ikke modtager Medlemsinfo i din indbakke, så log ind på Mit.forsikringsforbundet og tjek under "Mine stamdata" om din e-mail adresse er korrekt. Tjek også 'Uønsket mail'-mappen i dit mailprogram.
  I enkelte tilfælde kan et selskabs spamfilter tilbageholde Medlemsinfo. Tjek evt. med IT-afdelingen, om det kan være sket.

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...