Søgefelt

Primære faneblade

  Ledig - hvad så med medlemskab?

  Forsikringsforbundet

  Hvis du er opsagt eller er blevet ledig, er det vigtigt, at give besked til Forsikringsforbundet hurtigst muligt, så du kan få ændret dit kontingent til ledighedskontingent. Dette kan kun ske fremadrettet. Dvs. hvis du giver besked den 15. januar om at du er blevet ledig den 1. januar, kan dit kontingent først blive ændret  pr. 1. februar.

  Derfor er det vigtigt, at du giver besked til Forsikringsforbundet (info@forsikringsforbundet.dk) hurtigst muligt.

  A-kasse/Jobnet

  Du skal gå ind på www.jobnet.dk og melde dig ledig, den første dag som ledig.

  Kontakt i øvrigt din a-kasse hurtigst muligt.

  Se links til flere relevante sider nedenfor.


  Værdifulde tilbud til ledige

  Vær opmærksom på, at vi har mange værdifulde tilbud til dig som ledig. Udover at du naturligvis betaler et markant nedsat medlemskontingent (kr. 55/md), kan vi fx hjælpe dig videre til dit næste job med en gratis karrieresamtale, hvor du i samarbejde med vores dygtige karriererådgivere får styr på dine karriereønsker og mål. Vi hjælper dig også gerne med at optimere dit CV. Og når du lander et nyt job, har du også mulighed for at få set din nye ansættelseskontrakt igennem - så den er i overensstemmelse med hvad der står i overenskomsten.

  Du har også adgang til forskellige medlemskurser og anden uddannelse, som kan hjælpe dig videre til dit næste spændende job. Du modtager naturligvis også fortsat medlemsmagasinet Forsikring og vil generelt fortsat få, kunne finde og modtage nyttig information, som alt sammen kan medvirke til, at din ledighedsperiode bliver så kort og givtig som muligt.

  Kontaktperson:
  Medlemsservice på telefon 88771751 eller email medlem@forsikringsforbundet.dk
  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...