Søgefelt

Primære faneblade

  Lønsikring: Tryghed for dig og din familie

  Forsikringsforbundets Lønsikring er et tilbud til dig om at få den ekstra tryghed, der ligger i at du kan bevare størsteparten af din indkomst efter en afskedigelse – til en god pris.

  Derfor skal du vælge Forsikringsforbundets Lønsikring

  • Sikrer helt op til 90 % af din nuværende løn
  • Få udbetalt op til 40.000 kr./md. før skat - alt efter størrelsen af din nuværende løn
  • Fra 59 kr. pr. måned - og prisen trækkes fra i din skat, så den bliver endnu lavere
  • Du får overført anciennitet fra en lignende eksisterende privattegnet ordning
  • Du kan tegne Forsikringsforbundets Lønsikring fra du er fyldt 18 år og indtil du fylder 60 år
  • Du vælger selv, om din Lønsikring skal udløbe ved 62 eller 65 år

  Forsikringsforbundet kan tilbyde dig sikring af din løn i tilfælde af afskedigelse. Tilbuddet betyder, at du kan bibeholde hele 90 pct. af din løn i op til 12 måneder i træk, og op til 36 måneder i alt. Ovenfor er vist to eksempler på lønsikring*.

  Tryghed

  Lønsikring handler om tryghed for dig og din familie. Selv om forsikringssektoren er kendt for stabilitet og lav ledighed, så er der dog øget fokus på nedskæringer, besparelser og organisationstilpasninger. Det betyder, at selv med kompetencerne i orden kan du risikere at stå for tur. Forsikringsforbundets Lønsikring giver dig den ro og tryghed, som gør det nemmere at komme videre i arbejdslivet.

  Bestil Forsikringsforbundets Lønsikring

  Forsikringsforbundets Lønsikring tilbydes i samarbejde med Topdanmark. Det er lykkedes at forhandle os frem til en særdeles attraktiv ordning på et absolut konkurrencedygtigt prisniveau. Den kan tegnes helt frem til, at du fylder 60 år.

  Hvis du allerede har en lignende privattegnet lønsikring et andet sted, kan du overføre den til Forsikringsforbundets Lønsikring og bevare din anciennitet, således at du kan opnå en bedre og billigere lønsikring med fuld dækning fra første dag.

  Klik på bestillingsknappen og læs mere om vores Lønsikring. På bestillingssiden kan du se eksempler på hvad du kan få i Lønsikring.
  Hent også folderen nederst på siden.
  Du er også velkommen til at ringe på 44 74 35 50 (alle hverdage 8-16) og her få svar på alle dine spørgsmål – også om hvad netop du skal betale.


  * Priseksemplet er pr. 1. september 2020. Der tages forbehold for prisændringer.
  Bemærk: Forsikringsforbundets lønsikring dækker tidligst 9 måneder efter, at du har købt den. Det er således en forsikring, du skal tegne, mens du er i arbejde.

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...