Søgefelt

Primære faneblade

  Kvindernes Internationale Kampdag - 8. marts

  I dag - den 8. marts - er det Kvindernes Internationale Kampdag. Overalt i verden sættes fokus på ligebehandling og sexisme. FH er med i front, og afholder et stort virtuelt arrangement i dag kl. 13.30 på Facebook.

  Fagbevægelsens Hovedorganisation inviterer til virtuel 8. marts – mod sexisme

  Alle er velkomne, når Fagbevægelsens Hovedorganisation inviterer ind på skærmen med en virtuel fejring af kvindernes internationale kampdag den 8. marts.

  Temaet er ligestilling og sexisme. Tjek ind på Facebook og hør bl.a. beskæftigelsesministeren fortælle om sine mål for at gøre op med sexisme og uligestilling.

  ”Selv om vi i denne tid ikke kan mødes fysisk og fejre de vigtige mærkedage sammen, som vi plejer, så er kvindernes internationale kampdag den 8. stadig en vigtig dag at markere – ikke mindst i forhold til vores arbejdsliv”.

  Det siger næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation, Majbrit Berlau. Hun er blandt talerne ved fejringen af den 8. marts, som FH inviterer til på Facebook. Her vil deltagerne kunne høre oplæg fra forskelige fra talere, der på her sin måde er engageret i ligestilling på arbejdsmarkedet.