Søgefelt

Primære faneblade

  Kultur og arrangementer

  Som medlem har du adgang til spændende kulturelle oplevelser.

  Kulturelle medlemsarrangementer

  Forsikringsforbundets regioner arrangerer løbende gratis kulturelle medlemsarrangementer med spændende foredragsholdere. På møderne er der oftest inviteret et medlem af hovedbestyrelsen med, så du kort kan blive orienteret om, hvad Forsikringsforbundet arbejder med og hvad der sker inden for organisationen. Typisk vil du også få serveret lidt godt til ganen.

  Klik på linket nederst på siden og se, hvilke arrangementer du i øjeblikket kan tilmelde dig.
  Du bør også læse de praktiske informationer via linket nedenfor.


  Gratis adgang til Arbejdermuseet

  Som medlem hos Forsikringsforbundet kan du kvit og frit tage hele familien med på Arbejdermuseet.

  For at få gratis adgang (entré) skal du enten:

  1. Fremvise dit medlemsnummer i et eksemplar af Medlemsinfo - Forsikringsforbundets nyhedsmail. Fx på din mobil eller som print.
  2. Fremvise at du er logget ind på Mit.forsikringsforbundet på din mobil.

  Hjem til din historie
  Allerede når man går gennem porten fra Rømersgade, ind i baggården med tørresnoren, fornemmer man de mange historier, som bygningen gemmer på. Arbejdermuseet har nemlig til huse i den fredede Forsamlingsbygning nær Nørreport station, der i 1879 blev opført af danske arbejdere. De havde brug for et sted at mødes i fred for politiet og for arbejdsgiverne. Et sted at organisere sig i kampen for et bedre liv - et sted, der var deres! I disse historiske bygninger venter der i dag oplevelser for hele familien på Arbejdermuseet.

  Sammen kan I opleve dagligdagen for arbejderfamilier i 1950’erne, smage den berømte kiksekage og få en kop kaffe med Rich's. I kan besøge familien Sørensen, der flyttede til København i 1885 og dykke ned i industriarbejdets historie. Lad jer føre ind i den smukke festsal, der i mere end 100 år har dannet ramme om juletræsfester, læsekredse, faglige møder, forbundsfester og meget mere.

  På Børnenes Arbejdermuseum kan de mindste prøve det hårde liv som arbejderbørn i starten af 1900-tallet og arbejde som cykelbud eller bryggeriarbejder. Måske skal de hjælpe mor med at købe ind hos købmanden eller gå til pantelåneren med fars vinterfrakke? Eller måske skal de gå til hånde på Staunings fagforeningskontor og renskrive en tale på en gammel skrivemaskine. På Børnenes Arbejdermuseum må ungerne røre ved alt og lege med alting!

  Når familien trænger til en pause, kan I købe ind i butikken, besøge kaffebaren eller spise danske klassikere i Café & Ølhalle "1892" - Københavns eneste fredede kælderbeværtning. 
  Arbejdermuseet er åbent hver dag fra kl. 10 – 16 og om onsdagen fra 10 – 19. Der er et omfattende event- og udstillingsprogram, som annonceres på Arbejdermuseets hjemmeside og på facebook-siden.
  Du har også mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev for at få overblik over kommende aktiviteter.

  Se mere på www.arbejdermuseet.dk

  Overenskomst 2023

  Afstemning om overenskomst 2023

  20. marts 2023

  Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) er 15. marts blevet...