Krisen i fagbevægelsen er afblæst

siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet med et glimt i øjet.

Baggrunden er, at Forsikringsforbundet – fagforeningen for de ansatte i forsikrings- og pensionsselskaberne – på bare tre uger har forøget sit medlemstal med næsten 5½ pct.

Charlotte Hougaard udtaler: ”Vi har kørt en hvervekampagne under sloganet ’Gode vilkår kommer ikke af sig selv’. Alle vores lokale tillidsfolk har ydet en fantastisk indsats, og resultatet er 450 nye medlemmer”.

Forsikringsforbundet skal til at forhandle overenskomst for de ca. 14.000 ansatte i forsikrings- og pensionsselskaberne med Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

I det lys udtaler Charlotte Hougaard; ”Bevidstheden om, hvad en fagforening er og hvilken forskel vi gør, er måske større, når de afgørende vilkår for medarbejdernes arbejdsliv tages op til forhandling.”

Charlotte Hougaard fortsætter:  ”Vi er fantastisk stolte af, at så mange nye medlemmer har valgt os til. Det giver os et stort moralsk rygstød i de forestående forhandlinger. Og vi vil gøre alt vi kan for at levere et godt forhandlingsresultat.”

Charlotte Hougaard siger afslutningsvis, at der selvfølgelig altid er plads til endnu flere medlemmer i Forsikringsforbundet.

Deltag i årets online julekalender

25. november 2019

Igen i år markerer vi den søde juletid ved at give dig mulighed for at...