Klatpensioner - æder sig selv op!

Det er en overskrift, vi ser op til flere gange om året, men desværre ofte ikke forholder os til!

Fakta er, at der alene i et enkelt af de store pensionsselskaber står mere end 256 mio. kroner på depoter, der ikke indbetales på!

Forsikringsforbundet har igennem en årrække haft et samarbejde med RISK Int. Forsikringsmægler omkring genforhandling af pensionsordninger inden for vores område. Dette har resulteret i en årlig besparelse for de forsikringsansatte på omkring 35 mio. kroner årligt.

Forsikringsforbundet og RISK udvider dette samarbejde til også at omfatte gratis rådgivning til de medlemmer af Forsikringsforbundet, som har et eller flere pensionsdepoter - populært kaldet klatpensioner - spredt i andre selskaber end det selskab, hvor firmapensionsordningen ligger.

Som medlem af Forsikringsforbundet tilbydes du nu en gratis og uforpligtende gennemgang og vurdering af, hvordan du kan og bør forholde dig omkring dine eventuelle ”klatpensioner”.

Med tilbuddet kan du opnå følgende:

• En samling af dine depoter, som minimerer dine omkostninger
    • Mulighed for at strække dine pensioner og frie midler længst muligt
    • Lavere omkostninger via rammeaftaler på dine pensioner og frie midler
    • Højere forrentning og højere afkast via rammeaftaler end hvad banker kan tilbyde
    • Fuld indskydergaranti, da både pensions- og frie midler placeres i pensionsselskab under rammeaftalen
      – undgå de begrænsninger bankerne lægger for dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af den gratis pensionsvurdering, skal du sende en e-mail til Forsikringsforbundet med dine kontaktdata samt vedhæfte den rapport over dine pensionsdepoter, som du finder på pensionsinfo.dk.

Sådan gør du:

1. Log ind med NemID på pensionsinfo.dk
    2. Klik på 'Hent rapport' (øverst i højre hjørne) - der genereres en PDF-rapport, som normalt placeres automatisk under 'Overførelser' på din PC.
    3. Send PDF-rapporten i en e-mail til på info@forsikringsforbundet.dk - husk også dine kontaktdata
    4. Dine pensionstal behandles og du hører efterfølgende fra os

Julekalender 2017 - se vinderne

03. december 2017

Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften trak vi lod om fire ...

07. marts 2018 - Tryg, Sommervej 31C, 8210 Aarhus V

Arrangementet starter ud med en middag Inden foredraget.

29. - 31. januar 2018 - Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

26. - 27. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

28. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V

01. marts 2018 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V