Søgefelt

Primære faneblade

  Karriere

  Stemmer dine ambitioner overens med dine kvalifikationer og dit nuværende job?
  Log på Forsikringsforbundet og brug værktøjerne her på siden til at skabe mere klarhed i forhold til din karriere.

  Karriere planlægning DFL

  Få retning på din karriere

  I Forsikringsforbundet hjælper vi dig med spørgsmålene om job og karriere, der dukker op undervejs i dit arbejdsliv. Du har mulighed for at blive guided igennem processen for afklaring af karrieremål.   

  Ved at blive bevidst om dine værdier, er du med til at sætte retning på dit arbejdsliv, og derved sikre dig at du søger de rigtige job.  

  Via dit medlemskab i Forsikringsforbundet, har du adgang til karriereudviklingsværktøjer, som kan hjælpe dig på vej mod dit næste mål.   

  Du kan som medlem også bestille en karriererådgivningssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i din situation. Du vil her få hjælp til at få lavet din egen handlingsplan.   

  Eneste krav er at karriereudviklingssamtale skal være velforberedt. Når vi aftaler tid til en karriereudviklingssamtale, personligt eller via telefon, Skype (læs mere) eller mail, vil du blive bedt om senest to dage i forvejen at maile et detaljeret CV samt et skriv om dine aktuelle karriereovervejelser. Disse to dokumenter vil ligge til grund for samtalen, som du kan læse mere om via venstremenuen - eller klik her (husk, du skal være logget ind for at at kunne se og tilgå siderne).

  Du bestiller din Karriereudviklingssamtale ved at kontakte nedenstående kontaktperson.


  Ikke medlem af Forsikringsforbundet? Bliv medlem nu og få afgang til Forsikringsforbundet's karriereudviklingsværktøjer

  Som medlem af Forsikringsforbundet får du et personligt login til hjemmesiden. Dit login giver dig adgang til samtlige værktøjer og services på Forsikringsforbundet.dk - herunder hele karriere-afsnittet med omfattende praktisk information om karriereplanlægning og jobsøgning.

  Meld dig ind i dag og få retning på din karriere.

  BLIV MEDLEM NU

  Kontaktperson:

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...