Søgefelt

Primære faneblade

  Jobsøgning

  Forsikringsforbundet guider dig igennem hvad du skal overveje, inden du går i gang med din jobsøgning.
  Log på Forsikringsforbundet og brug værktøjerne her på siden til at få retning på din jobsøgning.

  Få retning på din ansøgning og dit CV

  Er det længe siden du sidst har skrevet en ansøgning? Brug værktøjerne i menuen til venstre - så sikrer du dig, at din ansøgning og dit CV bliver målrettet.

  En god ansøgning starter med et godt forarbejde.

  Din ansøgning skal give et billede af ”dig i jobbet”, så arbejdsgiver får en idé om, hvordan du vil gribe arbejdsopgaverne an.

  I Forsikringsforbundet formidler vi én sammenhængende metode til moderne effektiv jobsøgning. Ikke fordi det er den eneste metode der kan virke, men fordi vi har erfaring med, at netop denne metode er den mest effektive.

  Du har som medlem mulighed for at blive guidet igennem processen fra research af stillingsopslag til opbygning af din ansøgning, så din ansøgning og dit cv bliver relevant og interessant for modtageren.

  Bliver du kaldt til jobsamtale, så sørg for at være velforberedt. Du kan via vores hjemmeside forberede dig på de sandsynlige spørgsmål, som typisk vil blive stillet.

  Når du har haft en personlig karriererådgivning, har du efterfølgende mulighed for at få sparring på dine jobansøgninger hos Forsikringsforbundet's karrierekonsulent.

  Brug siderne i venstremenuen til at få facon på din jobsøgning.

  Kontaktperson:

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...