Hvordan bliver jeg medlem af lokalafdelingen i mit selskab?

Hvis du er ansat i et selskab med en personaleforening kan du kontakte lokalafdelingen og høre mere. Det koster et mindre beløb (bestemt af foreningen) at være medlem af lokalafdelingen. Beløbet vil i de fleste tilfælde blive trukket i din løn sammen med kontingentet til Forsikringsforbundet.

Forsikringsforbundet og lokalafdelingen hører sammen, sådan at forstå, at du ikke kan være medlem kun af den ene, men skal være medlem af begge.

Begge kontingenter er fradragsberettigede og Forsikringsforbundet indberetter kontingenterne til SKAT.

Hvis der ikke er en lokalafdelingen i dit selskab, er der intet lokalkontingent. Opstår der problemer for dig, henvender du dig direkte til sekretariatet i Forsikringsforbundet.

Se relaterede sider nedenfor.

Kontaktperson:
    Medlemsservice på telefon 88771751 eller email medlem@forsikringsforbundet.dk

Deltag i årets online julekalender 2022

20. november 2022

Igen i år markerer vi den søde juletid ved at give dig mulighed for at...