Søgefelt

Primære faneblade

  Hvilken karrierevej skal du?

  Din uddannelsesvej ind i den finaniselle branche 

  Står du over for et valg af uddannelse men mangler overblik over dine muligheder? Vil du gerne vide mere om det job, der venter på den anden side af uddannelsen? Så er der hjælp at hente her.

  På Finanskarriere.dk finder du aktuel og fyldestgørende information om alle offentligt anerkendte uddannelser i Danmark indenfor den finansielle sektor, dvs. ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og voksen- og efteruddannelser. Desuden kan du finde information og inspiration om en lang række jobtyper og karriereveje.

  Til hjælp med din afklaring, har mulighed for at søge uddannelse eller jobinteresse, blandt 31 uddannelser og 24 jobtyper her.

  Du har mulighed for på egen hånd at finde svar på faktuelle spørgsmål om uddannelse og job eller at hente inspiration og støtte til dit uddannelsesvalg indenfor IT, Forsikring eller pension. Eller du er velkommen til at kontakte Uddannelseskonsulent Pernille Fahlmann Kristensen i Forsikringsforbundet.

  Se de mange uddannelser og jobtyper i finanssektoren:

  Finansuddannelsen
  Finansiel Rådgivning
  IT
  Administration, Jura og HR
  Forretnings- og Produktudvikling
  Kommunikation, PR og Markedsføring
  Ledelse

  Du vil også kunne hente inspirration omkring den enkelte uddannelse på UddannelsesGuiden her får du svar på længden på uddannelsen, uddannelsessteder, adgangskrav, samt dit økonomiske grundlag under uddannelsen.

  Kontaktperson:

  Deltag i årets online julekalender 2022

  20. november 2022

  Igen i år markerer vi den søde juletid ved at give dig mulighed for at...