Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundets Karriereværktøj

  Selvtest - Dit Karriereanker  

  Mennesker er ambitiøse, selvom nogle måske ikke opfatter sig sådan.
  Ambitioner og karrieredrømme er ikke ens, og karrierens ønskelige form drejer sig ikke nødvendigvis om hurtigst muligt at få ledelsesansvar. For at kunne målrette din karriere er det derfor afgørende at finde ud af, hvad der motiverer og driver netop dig i din karriere.

  Formål

  ’Dit Karriereanker’ er et selvanalyseværktøj, der henvender sig til alle Forsikringsforbundets medlemmer. Formålet med analysen er at gøre dig bevidst om, hvor dine præferencer, behov og værdier i forhold til karriere og arbejdsliv ligger.

  Fremgangsmåde

  I skemaet nedenfor (Selvtest - Dit Karriereanker, PDF-dokument) bliver der stillet en række spørgsmål, der kan hjælpe dig til at blive bevidst om, hvor dine præferencer, behov og værdier ligger. Din selvtest vil ikke alene give dig et svar på i hvilken retning du bør styre din karriereudvikling, men du kan bruge resultatet som en vejviser og en hjælp til at styre dine tanker om, hvem du er, og hvor du gerne vil hen.
   
  Skemaet er dit personlige arbejdsværktøj og kan med fordel anvendes i forbindelse med medarbejderudviklingssamtale eller karriererådgivning. Du kan selv vælge, om du vil involvere en konsulent fra Forsikringsforbundet’s Uddannelse & Karriere i en mere uddybende diskussion om, hvordan dine karriereønsker passer til dine ønsker for fremtiden.
   
  Du skal forsøge at besvare spørgsmålene så ærligt og hurtigt som muligt. Umiddelbare svar giver det bedste billede. Lad være at gå tilbage og rette i skemaet, dit intuitive svar giver mest at arbejde med videre frem.
   
  Det tager ca. 15 minutter at udfylde skemaet.
   
  Hvis du har spørgsmål til skemaet, er du velkommen til at kontakte Pernille Fahlmann Kristensen, Forsikringsforbundet Uddannelse & Karriere.
   
  God fornøjelse!
  Kontaktperson:
  Overenskomst 2023

  Afstemning om overenskomst 2023

  20. marts 2023

  Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) er 15. marts blevet...