Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundet tilslutter sig digitaliseringsprojektet ADD

  Forsikringsforbundet er netop blevet partner i ADD-projektet (Algoritmer, Data & Demokrati), der arbejder for at skabe en øget teknologiforståelse og styrke den digitale dannelse.

  ADD - Algoritmer - Data - Demokrati

  Forsikringsforbundet er blevet en del af ADD for særligt at sætte fokus på de muligheder og udfordringer, som Forsikringsforbundets medlemmer bliver stillet over for som følge af den fortsatte markant øgede digitalisering i forsikrings- og pensionsbranchen.

  ”Digitaliseringen har stor betydning for vores medlemmer. Når forsikringsbranchen er så digitaliseret, som den er, skaber det både muligheder og nogle faldgruber, som vi i høj grad skal være opmærksomme på. I Forsikringsforbundet ønsker vi at skabe en åben debat, finde konstruktive løsninger og ikke mindst sætte fokus på, hvordan vi kan bidrage til at sætte fokus på uddannelse og digital kompetenceudvikling, som er så vigtig”, siger Lars Helvard, næstformand i Forsikringsforbundet.

  Vigtigt med digital kompetenceudvikling
  Som ny officiel parter i ADD vil Forsikringsforbundet nu i højere grad engagere sig i debatten om digitalisering af forsikrings- og pensionsbranchen og vores samfund.

  Lars Helvard har på ADD-projektet hjemmeside netop offentliggjort et debatindlæg om digital kompetenceudvikling.
  "Digitaliseringen stiller nye krav til uddannelse og efteruddannelse"

  _________

  Læs mere om ADD - Algoritmer, Data & Demokrati

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...