Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundet bifalder FH-formands beslutning om at gå af

  Formanden for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Lizette Risgaard har meddelt, at hun trækker sig som formand. Forsikringsforbundet er enige i, at det er den rigtige beslutning.

  Forsikringsforbundet bifalder den beslutning, som Lizette Risgaard har truffet om at gå af som formand for FH.

  - Med de forhold som vi fået beskrevet, har vi i Forsikringsforbundet svært ved at se, at Lizette Risgaard på en troværdig måde kunne fortsætte som formand for FH. Vi mener derfor, at det er den rigtige beslutning, at Lizette Risgaard har valgt at trække sig, siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet.

  Forsikringsforbundets Hovedbestyrelse har lørdag drøftet den aktuelle sag om upassende adfærd fra formanden for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard.

  Forsikringsforbundet ser det fortsat som et vigtigt skridt at få lavet en ekstern advokatundersøgelse for at få afdækket detaljerne i sagen.

  - Vi har en klar holdning i Forsikringsforbundet til, at vi ikke accepterer krænkende adfærd. Vi ønsker fortsat at få gennemført en advokatundersøgelse af sagen, så vi får den grundigt belyst – af hensyn til alle parter i sagen og for fremadrettet bedre at kunne forebygge lignende sager, siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet.

  På trods af den aktuelle sag vil vi i Forsikringsforbundet gerne anerkende det store arbejde Lizette Risgaard har leveret for fagbevægelsen.

  -Vi er på alle parters vegne kede af den aktuelle sag. Vi vil dog gerne sige en stort tak til Lizette Risgaard for hendes store indsats gennem årene, siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet.

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...