Forsikring 2 - 2022 - Tema: Teknologi

Medlemsbladet Forsikring i 2022 nr. 2 er udkommet. Det nye blad sætter særligt fokus på temaet 'Teknologi'.

Se hvad du kan læse om i september-udgaven 2022 af medlemsbladet Forsikring.

Læs medlemsbladet Forsikring (Online-reader)

TEMA - TEKNOLOGI

På arbejde med en dronepilot
    Kom på tur med en drone-ingeniør fra Topdanmark på opgave på havnen i Frederikshavn.

Fremtidens arbejdsmarked og teknologi
    Den uddannelsespolitiske chef på Forsikringsakademiet giver sin bud på, hvilken betydning teknologi får på fremtidens arbejdsmarked for medlemmer af Forsikringsforbundet.

Ny webbaseret rådgiverplatform
    Et kig ind maskinrummet hos FDC og deres nye bud på en modernisering af det klassiske kundesystem.

Kunstig intelligens
    Kunstig intelligens giver masser af muligheder. Men man kan få ørerne i maskinen hos kunderne, hvis man ikke forstår deres forbehold overfor den nye teknologi.

_______________________________________________

Stor bekyring for inflation
    Tre ud af fire medarbejdere i forsikrings- og pensionsbranchen er bekymrede for, at den stigende inflation udhuler deres løn.

Så naturligt som at planlægge ferie
    Interview med Forsikringsforbundets nye næstformand Lars Helvard, der bl.a. slår et slag for vigtigheden af efteruddannelse.

Den gamle dame med baseballkøllen
    Mordforsøg, gamle damer på andejagt, en diktator og dårlig samvittighed. Forsikring bringer et udpluk af de mest bemærkelsesværdige forsikringsreklamer gennem tiden.

Uddannelsespuljen - Støtte for over 3 mio. kr.
    Mere end 350 har søgt Uddannelsespuljen om støtte til deres efter- eller videreuddannelse.

Manden i buret
    Pensionsrådgiver i Danica går også under navnet under navnet ’The True Viking’ og er verdensmester i kampsporten MMA, Mixed Martial Arts.

Landsmøde og nyt arbejdsprogram 2022-2025
    Forsikringsforbundet holdt landsmøde den 6. maj 2022. På mødet blev vedtaget et nyt arbejdsprogram for 2022-25, og der blev valgt en ny næstformand.

Drømmen om den snigende pension
    Tina Bilsbo tænkte ikke meget over sin pensionsopsparing, indtil en af livets kolbøtter for nylig gjorde det nødvendigt at se nærmere på fremtidsudsigterne.

_______________________________________________

Forsikring giver dig også en oversigt over kurser og arrangementer, og fortæller nyt fra Forsikringsforbundets lokale afdelinger/personaleforeninger i selskaberne.

Læs medlemsbladet Forsikring (Online-reader)

Deltag i årets online julekalender 2022

20. november 2022

Igen i år markerer vi den søde juletid ved at give dig mulighed for at...