FOLKEMØDET 2019: Tager forsikrings- og pensionsbranchen sin egen medicin?

Kom til Forsikringsforbundets spændende paneldebat på Folkemødet den 14. juni kl. 10.30

Forsikrings- og pensionsbranchen er helt i front, når det handler om at udvikle tiltag, der kan hjælpe kunderne med at forebygge stress.
    Derfor kan det undre, at medarbejderne i branchen er nogle af de mest stressede i Danmark.

Kom og hør én af Danmarks førende stressforskere Malene Friis-Andersen, når hun udfordrer branchen i forhold til, hvor gode de selv er til at forebygge mental nedslidning og fastholde syge medarbejdere.

Paneldeltagere:

• Malene Friis Andersen, stressforsker og psykolog
    • Charlotte Hougaard, landsformand, Forsikringsforbundet
    • Jon Johnsen, koncerndirektør og COO, PFA
    • Brian Rothemejer Jakobsen, koncerndirektør og CCO, Topdanmark

Debatten styres af journalist Jeppe Søe.

TIDSPUNKT
    Fredag den 14. juni kl. 10.30 - 11.30

STED
    FTFa-teltet (G11)

Formand for Forsikringsforbundet Charlotte Hougaard deltager også i en paneldebat torsdag den 13. juni:

Passer flexicurity-modellen på morgendagens arbejdsmarked?

Flexicurity-modellen har tjent det danske arbejdsmarked og samfund godt. Men passer modellen til morgendagens arbejdsmarked, hvor kompetencekravene forandrer sig hurtigere og hurtigere, og hvor globaliseringens og digitaliseringens vinde blæser kraftigere og kraftigere? Eller bør vi nytænke modellen for at bevare den? Og hvordan? Hør blandt andet repræsentanter fra tænketanke, det politiske liv og arbejdsmarkedets parter debattere fremtidens flexicurity.

Paneldeltagere:

• Mads Skovlund, Bankdirektør, Nordea
    • Nadeem Farooq, Underdirektør, FA
    • Mads Peter Klindt, Forsker, Aalborg Universitet
    • Charlotte Hougaard, Landsformand, Forsikringsforbundet
    • Anna Ilsøe, Lektor, FAOS
    • Morten Jeppesen, Moderator, PressConnect

TIDSPUNKT
    Torsdag den 13. juni kl. 14.00 - 14.45

STED
    Finansteltet (G31)

Sammen om mental sundhed