Folkemøde 2022 - digitale rettigheder og trivsels-eksperimenter

Forsikringsforbundet er igen i år på Folkemødet på Bornholm, hvor vi holder to events og deltager i en række andre debatter.

Forsikringsforbundet på Folkemødet 2022

"Digitale rettigheder – en ny kamp for fagbevægelsen?" og "Kan vi eksperimentere os til bedre trivsel i arbejdslivet?" Det er overskrifterne på Forsikringsforbundets to events på årets Folkemøde på Bornholm.

Kom og deltag i arrangementerne og hør mere om, hvor meget  arbejdsgiverne egentlig har mulighed for at overvåge medarbejderne - og bliv klogere på hvordan selv små forandringer i hverdagen kan øge trivslen markant.

Kan vi eksperimentere os til bedre trivsel i arbejdslivet?

Kom, hør og prøv, hvordan mikroforandringer kan gøre en kæmpe forskel for den mentale trivsel.

Finanssektorens fælles trivselslaboratorium, Future Work Lab, har gennemført en række eksperimenter med at styrke den mentale sundhed i det digitale arbejdsliv. Nu er vi klar til at fortælle om resultaterne.

Hør bl.a. om, hvad pulsuret viser af effekt efter 6 uger med fordybelsestid, hvilken effekt pauser har i en travl hverdag, og hvordan man skaber et stærkt hybridt team-samarbejde.

• Hvad kan vi lære af eksperimenterne?
    • Hvad er de største benspænd?
    • Hvordan kommer man som arbejdsplads i gang med at mikroforandre?

Undervejs vil debatpanelet og deltagerne blive ”udsat” for nogle simple eksperimenter, der viser mikroforandringers store effekt.

Paneldeltagere:
    Charlotte Hougaard, Landsformand i Forsikringsforbundet
    Louise Hørdum, Koncerndirektør for HR og Kommunikations i Topdanmark
    Pia Hauge, forfatter, foredragsholder og rådgiver

Moderator: Henriette Rald, rådgiver i strategisk kommunikation

Tid: Lørdag 18. juni, kl. 10.30-11.30
    Sted: FTFa teltet, G12 Ydermolen

Se arrangementet på Folkemødets hjemmeside

Digitale rettigheder – en ny kamp for fagbevægelsen?

Digitale rettigheder – en ny kamp for fagbevægelsen

Digitale dyneløft: Hvor går grænsen for arbejdsgivernes overvågning og brug af data om medarbejdere?

Facebook gør det. Google gør det. Følger med og tracker vores digitale færden. Det ved vi godt. Men ved du, hvor meget arbejdsgivere egentlig kan følge med i, hvad deres medarbejdere laver?

Du får brug for både sølvpapirshat og lidt at styrke dig på, når du har hørt ekspert i digitale rettigheder Dr. Christina J. Colclough stille skarpt på en overset del af den digitale overvågning.

De vidtrækkende muligheder for overvågning rejser en række spørgsmål:

• Hvilke krav kan man stille som medarbejder?
    • Bør virksomheder have en politik for overvågning?
    • Bør fagbevægelsen stille krav om digitale rettigheder for medarbejderne?

Få et wake-up-call og deltag i den efterfølgende netværksdebat.

Tid: Fredag 17. juni, kl. 16.30-17.30
    Sted: FTFa teltet, G12 Ydermolen

Se arrangementet på Folkemødets hjemmeside

Ny mulighed for direkte adgang til videreuddannelse