Søgefelt

Primære faneblade

  Events og kultur

  Som medlem har du adgang til spændende kulturelle events og oplevelser.

  Goodtalks

  Som medlem af Forsikringsforbundet har du fuld adgang til Goodtalks’ digitale platform, hvor du kan deltage online i spændende events med en række kendte og inspirerende talere.
  Goodtalks er et online fællesskab med godt 5.000 medlemmer, hvor medlemmerne – udover at deltage i de forskellige events – kan række ud til hinanden efter hjælp og inspiration.
  Et medlemskab koster normalt 995 kr. om året - som medlem af Forsikringsforbundet får du det gratis.

  Inspirerende oplægsholdere
  Goodtalks arrangerer online events med inspirerende oplægsholdere fra ind- og udland, der deler ud af deres personlige fortællinger, som du kan spejle dig i — og lade dig inspirere af.
  Tanken bag Goodtalks er at have stort fokus på dialog, interaktion og fællesskab. Når du deltager i Goodtalks online events inviteres du derfor til at interagere med oplægsholderne på skærmen.
  Som medlem af Forsikringsforbundet har du mulighed for at deltage gratis i alle de events, som du har lyst til. Har du ikke mulighed for at deltage live i et event, kan du altid logge ind og se en optagelse af eventet.

  Online netværk
  Når du tilmelder dig Goodtalks som deltager i et event, bliver du samtidig automatisk en del af Goodtalks’ online netværk.
  Det er et socialt netværk, hvor du sammen med de andre godt 5.000 medlemmer kan udveksle erfaringer, idéer og inspiration. Netværket består af mennesker fra en lang række forskellige brancher med forskellige jobs og uddannelsesbaggrunde.

  Opret din profil nu
  Første gang du ønsker at deltage i et af Goodtalks’ online events, skal du oprette en profil hos Goodtalks.
  Opret profilen ved at klikke på tilmeldingslink for Forsikringsforbundets medlemmer

  Der er fire enkle trin i sign-up processen:

  1. Når du klikker på linket kommer du ind på en sign-up side, hvor du skal udfylde navn og e-mail og trykke ”SUBMIT”.
  2. Du modtager efterfølgende en e-mail med aktiveringslink, som du skal klikke på.
  3. Herefter kommer du ind på en side, hvor du skal udfylde nogle få oplysninger om dig selv og kort beskrive, hvis du har nogle kompetencer, som du kan bidrage med i Goodtalks’ store netværk.
  4. Når du har oprettet din profil, kan du tilmelde dig de events, som du ønsker at deltage i.

  Har du spørgsmål, bedes du kontakte Goodtalks' helpdesk på kontakt@goodtalks.dk

   


  Arbejdermuseet

  Som medlem hos Forsikringsforbundet kan du kvit og frit tage hele familien med på Arbejdermuseet.

  For at få gratis adgang (entré) skal du enten:

  1. Fremvise dit medlemsnummer i et eksemplar af Medlemsinfo - Forsikringsforbundets nyhedsmail. Fx på din mobil eller som print.
  2. Fremvise at du er logget ind på Mit.forsikringsforbundet på din mobil.

  Hjem til din historie
  Allerede når man går gennem porten fra Rømersgade, ind i baggården med tørresnoren, fornemmer man de mange historier, som bygningen gemmer på. Arbejdermuseet har nemlig til huse i den fredede Forsamlingsbygning nær Nørreport station, der i 1879 blev opført af danske arbejdere. De havde brug for et sted at mødes i fred for politiet og for arbejdsgiverne. Et sted at organisere sig i kampen for et bedre liv - et sted, der var deres! I disse historiske bygninger venter der i dag oplevelser for hele familien på Arbejdermuseet.

  Sammen kan I opleve dagligdagen for arbejderfamilier i 1950’erne, smage den berømte kiksekage og få en kop kaffe med Rich's. I kan besøge familien Sørensen, der flyttede til København i 1885 og dykke ned i industriarbejdets historie. Lad jer føre ind i den smukke festsal, der i mere end 100 år har dannet ramme om juletræsfester, læsekredse, faglige møder, forbundsfester og meget mere.

  På Børnenes Arbejdermuseum kan de mindste prøve det hårde liv som arbejderbørn i starten af 1900-tallet og arbejde som cykelbud eller bryggeriarbejder. Måske skal de hjælpe mor med at købe ind hos købmanden eller gå til pantelåneren med fars vinterfrakke? Eller måske skal de gå til hånde på Staunings fagforeningskontor og renskrive en tale på en gammel skrivemaskine. På Børnenes Arbejdermuseum må ungerne røre ved alt og lege med alting!

  Når familien trænger til en pause, kan I købe ind i butikken, besøge kaffebaren eller spise danske klassikere i Café & Ølhalle "1892" - Københavns eneste fredede kælderbeværtning. 
  Arbejdermuseet er åbent hver dag fra kl. 10 – 16 og om onsdagen fra 10 – 19. Der er et omfattende event- og udstillingsprogram, som annonceres på Arbejdermuseets hjemmeside og på facebook-siden.
  Du har også mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev for at få overblik over kommende aktiviteter.

  Se mere på www.arbejdermuseet.dk

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...