Et godt arbejdsmiljø er en grundlæggende rettighed

28. april er international arbejdsmiljødag. I Forsikringsforbundet arbejder vi hver dag for, at vores medlemmer skal have et godt arbejdsmiljø.

”Stort arbejdspres er en af de primære årsager til stress. Det er et faktum. Og arbejdspres er desværre en udfordring mange steder. Det kræver en fælles erkendelse og indsats at komme problemet til livs – både hos ledelsen og vores tillidsrepræsentanter. Vi er klar til at løfte vores del af opgaven”, siger Charlotte Hougaard, landsformand i Forsikringsforbundet.

Forsikringsforbundet bakker op om Fagbevægelsens Hovedorganisations kampagne her på den internationale arbejdsmiljø for at sikre et godt arbejdsmiljø som en grundlæggende rettighed.