Er der problemer i dit psykiske arbejdsmiljø?

Anonym henvendelse er en mulighed for at få hjælp og støtte ved problemer i dit psykiske arbejdsmiljø, også med fuld anonymitet. Ordningen starter 1. august 2020.

Alle, der er ansat under fællesoverenskomsten mellem FA og Forsikringsforbundet, tilbydes fra 1. august mulighed for anonym henvendelse ved problemer i deres psykiske arbejdsmiljø.

Ordningen er led i en aftale mellem Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), og giver medarbejderne bedre muligheder for at få hjælp ved problemer i deres psykiske arbejdsmiljø.

Ved anonyme henvendelser kan du fra 1. august 2020 kontakte: Forsikringsforbundet på mail anonym@forsikringsforbundet.dk eller telefon 8877 1752 eller Finanssektorens Arbejdsgiverforening på mail anonym@fanet.dk

Læs mere på nedenstående link eller klik på billedet.