Søgefelt

Primære faneblade

  Dit arbejdsliv - vi er med hele vejen

  I Forsikringsforbundet kender vi vores medlemmer og ved, at der er forskellige behov og ønsker. De afhænger i høj grad af, hvor du er i dit arbejdsliv – om du fx har fokus på at få den karriere, du ønsker dig, om du har travlt med din familie, om du er på udkig efter andet eller nyt job, eller om du netop nu står i en svær livssituation.

  Uanset hvad din situation er, så har Forsikringsforbundet en række services og tilbud til dig, som kan give dig god værdi af dit medlemskab. Dem kan du læse om ved at klikke på valgmulighederne i menuen til venstre.

  Hvis ikke du synes, at netop din situation er vist her, så har Forsikringsforbundet stadig meget at tilbyde netop dig. Tag kontakt til din lokale afdeling af Forsikringsforbundet – personaleforeningen (se oversigt under fanen 'Nær dig') – eller kontakt Forsikringsforbundets sekretariat og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

  Er du ikke medlem af Forsikringsforbundet, så kan du melde dig ind her. Du kan med det samme gøre brug af vores services og tilbud til dig, når du har meldt dig ind.

  Storstrøms Forsikring

  Velkommen til Storstrøms Forsikring

  07. oktober 2021

  ”Vi er glade for, at Storstrøms Forsikring har meldt sig ind i FA, og at...