De nye tillidsrepræsentanter er flyveklar

Så har et nyt hold tillidsrepræsentanter afsluttet Forsikringsforbundets grunduddannelse i organisation - GO-uddannelsen. De er dermed flyveklar med kompetencer til at hjælpe vores medlemmer lokalt i selskaberne.

Forsikringsforbundets GO-uddannelse klæder vores tillidsrepræsentanter godt på til at hjælpe medlemmerne ude i selskaberne, hvor de nye tillidsrepræsentanter får deres virke.

De har gennem det seneste år gennemgået overenskomsten mellem Forsikringsforbundet og FA (arbejdsgiverforeningen), der danner grundlag for de forsikringsansattes arbejdsmæssige forhold. Det nye hold tillidsrepræsentanter har lært om love og regler, det psykiske arbejdsmiljø og om håndtering af rollen som bisidder for et medlem.

Holdet har udvist kæmpe engagement, og Forsikringsforbundet sender dem trygt afsted for at arbejde for at "vores medlemmer har det godt", som forbundets vision lyder.

Til jer medlemmer omkring i selskaberne kan vi kun sige: Brug dem! De er rigtigt dygtige.

MEDLEMSEVENT: Kom gratis i biografen og se Klovn 3

15. januar 2020

Forsikringsforbundet og Lån & Spar Bank inviterer til en sjov aften i...