Søgefelt

Primære faneblade

  Book en karriererådgivning

  Et karrieretjek er også relevant for dig. Forsikringsforbundet står klar med sparring uanset om du er i begyndelsen, midt i eller i slutningen af din karriere, og uanset om du er på vej ind eller ud arbejdsmarkedet.

  Vores tilgang til samtalen

  En karriereudviklingssamtale kan udvikle sig i mange forskellige retninger, alt efter hvad medlemmet sætter på dagsordenen. Fælles er dog vores grundlæggende tilgang til samtalen.

  Uanset hvilken situation du er i, og hvilke ønsker du har for udvikling, vil du opleve at karrierekonsulenten "holder med dig". Vi har ikke andre dagsordner end at gøre vores yderste for at hjælpe dig i den retning du ønsker jobmæssigt.

  Hvis vi skal hjælpe dig, kan det tit være nødvendigt at udfordre dig. Måske er det dit mål der skal udfordres, eller overbevisninger om hvordan markedet ser ud, eller om hvordan omverdenen ser på dine kompetencer. Vi kender ikke nødvendigvis den hele sandhed, men kan være med til at løse op for fastlåste situationer ved at udfordre dine overbevisninger om hvad der er sandt.

  Vores erfaringer sætter os på visse områder i stand til at udtale os skråsikkert. Eksempelvis er vi ekspert i jobsøgningsteknik og bygger vores udsagn på erfaringer om, hvordan det faktisk lykkes vores medlemmer at lande et nyt job. Det betyder, at vi ikke vil gøre os til eksperter på hvilket mål du skal vælge, og at vores vigtigste redskab er spørgsmål. Beslutningen er din.

  Målet med samtalen er, at du skal gå videre med skitsen til en handlingsplan og tro på at det faktisk kan lade sig gøre for dig, at realisere denne plan.

  Hvis vi sammen skønner, at du har brug for information og støtte fra professionelle inden for andre områder - psykologer, A-kasserådgivere, socialrådgivere – vil vi henvise dig til fagprofessionelle personer.

  Forberedelse til samtalen

  En karriereudviklingssamtale skal være velforberedt

  Når vi aftaler tid til en karriereudviklingssamtale, personligt eller via telefon, Skype (læs mere) eller mail, vil du blive bedt om i forvejen at maile to dokumenter, til Forsikringsforbundet.

  • Et detaljeret CV
    
  • Et skriv om dine aktuelle karriereovervejelser

  Det deltaljerede CV

  Vi skal bruge dit CV, for at kunne sætte din situation og dine ønsker ind i en sammenhæng. Det er vigtigt at der er tale om et detaljeret CV, hvor du har medtaget både stort og småt, og hvor du har udfoldet de forskellige erfaringer. Uden detaljerne kan vi ikke hjælpe dig med nye perspektiver eller idéer. Et detaljeret CV vil oftest fylde mere, end et målrettet CV, der sendes sammen med en jobansøgning.

  Dine aktuelle karriereovervejelser

  Vi skal bruge dine karriereovervejelser til at give dialogen fokus fra start. Når vi i forvejen ved hvilke en situation du er i og hvilke handlemuligheder du har, kan vi gå direkte til sagen, i stedet for at halvdelen af dialogen går med at du fortæller din historie. Skriv hvad du ved med sikkerhed, og hvad du er i tvivl om. Skriv om hvorfor du vælger at søge sparring hos os, og om hvad du håber at kunne få som udbytte af samtalen.

  Vi forventer en omfang af omkring en sides tætskrevet tekst, som så til gengæld ikke behøver at være strømlinet og tjekket i sin form. Du henvender dig måske til os fordi du er forvirret - og så må dine karriereovervejelser naturligvis gerne være forvirrede.

  Vi skal have dokumenterne senest to arbejdsdage før samtalen, for at kunne nå at forberede os, og afsætte tid af.

  Din egen forberedelse af samtalen

  Ud over at Forsikringsforbundet´s medarbejder kan forberede samtalen, er det næsten endnu vigtigere, at udarbejdelsen af dokumenterne forbereder dig selv godt til samtalen. Du er formentlig stadig forvirret, men det er vigtigst at have taget overblik over præcis hvad det er man er forvirret over.

  En karriererådgivning tager som udgangspunkt en time til halvanden.

  Book en samtale

  Du kan booke en samtale en karriererådgivning ved at sende en mail til uddannelse@forsikringsforbundet.dk så vil du hurtig blive kontakte med henblik på at få aftalt en dato.

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...