Bliv medlem af Forsikringsforbundet (kampagnetilbud - forår 2022)

Meld dig ind senest den 27. maj 2022 og få de første 3 måneder GRATIS!
    Du sparer kr. 720,-

Vælg den fagforening, som faktisk kan hjælpe dig.
    Bliv medlem af Forsikringsforbundet – det giver mening!

Det er Forsikringsforbundet, som forhandler din overenskomst.
    Et stærkt fællesskab giver os styrke og legitimitet ved forhandlingsbordet.
    Derfor giver det god mening at være medlem af Forsikringsforbundet.

Derfor skal du blive medlem af Forsikringsforbundet

• Forsikringsforbundet forhandler som den eneste den overenskomst, som fastlægger dine løn- og ansættelsesforhold.
    • Som medlem af Forsikringsforbundet får du kompetent hjælp og rådgivning fra et korps af dygtige tillidsrepræsentanter og jurister. Det giver dig ro og tryghed i dit arbejdsliv.
    • Som medlem bliver du en del af det vigtige fællesskab, der bakker op og giver os styrke og legitimitet til at forhandle gode vilkår på plads.
    • Som medlem får du adgang til karriererådgivning, medlemsmagasin, faglige kurser og sociale arrangementer, feriehuse, rabatordninger, uddannelsesstøtte og meget mere.

At være medlem af Forsikringsforbundet koster kun kr. 240,- pr. måned‡. Melder du dig ind senest den 27. maj 2022, får du de første 3 måneder gratis - du sparer kr. 720,-.

Vi klarer udmeldelsen af din nuværende fagforening

Under kampagnen hjælper vi dig gerne med at blive meldt ud af din nuværende fagforening. Klik på 'Bliv medlem nu'-boksen nedenfor og udfyld felterne. I kommentarfeltet skriver du så blot, at du ønsker hjælp til udmeldelse af din nuværende fagforening**.

Herefter skal du sende en kort mail med en fuldmagt til os på: medlem@forsikringsforbundet.dk, hvor du skriver:
    Jeg giver hermed Forsikringsforbundet fuldmagt til at melde mig ud af [NAVNET PÅ DIN NUVÆRENDE FAGFORENING].
    [ DIT FULDE NAVN ]
    [ DIN FØDSELSDATO ] – ikke CPR-nummer

OBS! Overflytningen gælder ikke din A-kasse. Du behøver ikke at skifte A-kasse for at blive medlem hos Forsikringsforbundet.

* Tilbuddet gælder fra den 9. maj til og med 27. maj 2022 for alle ansatte i forsikrings-, alarm- og pensionsbranchen.
    ‡ I selskaber med en personaleforening betales der også et mindre lokalt kontingent. Du sparer også det lokale kontingent i perioden med kontingentfrihed (3 mdr.).
    **Der er varierende udmeldelsesfrister hos fagforeninger.
    Kontaktperson:
    Medlemsservice på telefon 88771751 eller email medlem@forsikringsforbundet.dk