Søgefelt

Primære faneblade

  AOF Onlinekurser – styrk dine kompetencer når du har tid og overskud

  Optimér dine kompetencer med AOF Onlinekurser - et værdifuldt medlemstilbud for dig som medlem af Forsikringsforbundet.

  På AOF Onlinekurser kan du tilgå de forskellige undervisningsmoduler, når det passer dig. Og når du har afsluttet et modul, får du adgang til et kursusbevis, som du kan skrive på dit CV.

  Der er ikke noget "først-til-mølle", men derimod plads til alle. Du kan starte kurset, når det passer dig. Et kursus kan når som helst afbrydes, hvis du får travlt med noget andet, og genoptages når det passer dig - systemet husker selv, hvor du er kommet til.

  Du kan tage ét kursus, nogle få eller dem alle, hvis du har lyst. AOF Onlinekurser er altid åben, så du bestemmer selv tid, sted og tempo.

  Når du logger ind på et kursus, vil online-undervisningen bestå af en blanding af læsestof og videoer. Efter undervisningen kan du vælge at afslutte modulet ved at tage en test. Efter bestået test får du adgang til dit kursusbevis.

  Vær opmærksom på, at testen kan tages flere gange.

  De mange kurser på AOF Onlinekurser er delt op i forskellige hovedområder:

  • Arbejd hjemmefra: værktøjer og teknikker
  • CV, jobsøgning og sociale medier
  • Grafik, kommunikation & markedsføring
  • IT Sikkerhed, Økonomi og Projektstyring
  • Microsoft Office 2019
  • Microsoft Office 365
  • Sprog (Kommakursus)
  • Windows 8 & 10
  • Microsoft Office 2016 (Ældre softwareudgaver)

  Under området ’Arbejd hjemmefra’ vil du fx kunne vælge kurser, som klæder dig bedre på til at arbejde med fx Teams og/eller Zoom. Du finder også nyttige kurser om henholdsvis mødeledelse og fjernledelse.

  Et andet hovedområde handler om IT Sikkerhed, Økonomi og Projektstyring. Her vil du bl.a. kunne tage kurser i teknologiforståelse og IT på arbejdspladsen, få indblik i virksomhedsøkonomi eller agile metoder og Scrum i projektledelse.

  Klik ind på AOF Onlinekurser og lad dig inspirerer af de mange forskellige hovedområder, som udover ovenstående også tilbyder moduler indenfor Grafik, kommunikation & markedsføring samt CV, jobsøgning og sociale medier og meget andet.

  Tilmeld dig AOF Onlinekurser via linket under pkt. 1 nedenfor
  (personlig tilmelding kun for medlemmer af Forsikringsforbundet)

  1. Gå ind på hjemmesiden AOF Onlinekurser
  2. Vælg Forsikringsforbundet
  3. Opret en profil
  4. Vælg dit første kursus

  uTalk: Lær et sprog hurtigt – tal, lyt og lær fra første dag!

  AOF Onlinekurser omfatter også uTalk-portalen med over 100 forskellige sprogkurser.

  uTalk er en online sprogkursusportal beregnet til dig, som gerne vil lære nøgleord og fraser på et andet sprog. Det er perfekt for begyndere, som netop er startet med at lære et sprog, og samtidig er det uvurderligt for de mere øvede, som ønsker at forbedre deres ordforråd og udtale.

  Du behøver ikke at være dansktalende for at bruge uTalk - det kan bruges af alle indenfor mere end 100 forskellige sprog. Så du kan være dansktalende og ønske at lære italiensk eller filippinkstalende, og ønske at lære fransk - der er over 20.000 sprogkombinationer at vælge imellem.

  Klik her og læs mere om uTalk sprogkurser


  SUPPORT

  NB: AOF Onlinekurser håndteres af kursusudbyderen Edutasia. Hvis du oplever problemer med dit login eller har spørgsmål til kurserne, bedes du derfor kontakte Edutasia på info@onlinekurser.dk


  Bemærk: Er du ledig, påvirker deltagelse på kurserne ikke din aktivering.


   

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...