Søgefelt

Primære faneblade

  Advokatundersøgelse om grænseoverskridende adfærd

  Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har besluttet at iværksætte en advokatundersøgelse om grænseoverskridende adfærd udvist af FH's tidligere formand Lizette Risgaard.

  Forsikringsforbundet bakker op om gennemførelsen af advokatundersøgelsen og opfordrer på linje med FH alle, der menes at have været udsat for krænkende adfærd fra FH’s tidligere formandeller – eller som på anden måde har viden om relevante forhold i sagen – til at bidrage til undersøgelsen.

  Undersøgelsen bliver gennemført af advokatfirmaet Kromann Reumert, og den vil se på alle de sager, der har været omtalt i pressen, samt yderligere sager, som måtte komme frem som led i undersøgelsen.

    Man kan bidrage til undersøgelsen på følgende måder:

  • FH’s whistleblowerordning
    
  • Indberetningsordning tilgængelig på Kromann Reumerts hjemmeside
    
  • Telefon 38773232 (Her kan man indtale kontaktoplysninger, og Kromann Reumert vil herefter tage kontakt)

    Alle henvendelser til disse rapporteringskanaler bliver håndteret af Kromann Reumert.   Det er frivilligt at deltagelse i undersøgelsen.   Hvis man ønsker at være anonym, skal man bruge FHs whistleblowerordning eller Kromann Reumerts indberetningsordning.   Hvis man har relevante oplysninger til undersøgelsen, skal de indberettes senest den 31. maj 2023.

  Læs mere om FH's advokatundersøgelse

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...