Søgefelt

Primære faneblade

  A-kasse medlemskab

  Forsikringsforbundet anbefaler a-kassen FTFa

  En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde, fordi dit medlemskab giver dit ret til dagpenge. Forsikringsforbundet og FTFa har et tæt samarbejde. Det giver FTFa et stærkt kendskab til din branche, dit fag og de tendenser, der rører sig på dit arbejdsmarked.

  Klik på billedet herunder og se en kort video om hvorfor du bør vælge FTFa som din a-kasse:

  Ud over at du er sikret økonomisk i a-kassen, formidler FTFa job til dig gennem det netværk af virksomheder a-kassen samarbejder med. FTFa tilbyder også karrierecoaching og sparring på dit cv og ansøgning, når du er medlem. Også når du er i job.

  Medlemmernes TOP-5 tilbud i FTFa
  FTFa har masser af medlemstilbud, du kan bruge gratis. Her er de fem tilbud a-kassens medlemmer er gladest for. 

  1. For dig der er opsagt. FTFa hjælper dig sammen med Forsikringsforbundet i gang allerede fra den dag, du bliver opsagt. Læs mere
    
  2. Eksempler på CV og ansøgninger. Tag udgangspunkt i vores gode eksempler. Lær af vores do’s and dont’s i jobsøgningens ABC og meget, meget mere. Læs mere
    
  3. 24-timers sparring på din ansøgning og CV. Er du usikker på om du har skrevet en god ansøgning og et målrettet CV? Send den til FTFa og få vores feedback indenfor 24 timer. Læs mere
    
  4. Få gratis karriererådgivning. Er du endt en karriereblindgyde, eller er du i tvivl om hvilken retning dit arbejdsliv skal tage? Så tag fat i FTFa’s rekruttering- og karrierekonsulenter. Læs mere

   Ønsker du en branchespecifik karriererådgivning? Vi anbefaler, at du booker en gratis karriererådgivning hos Forsikringsforbundet, som har indgående kendskab til forsikringssektoren, der omfatter forsikring, pension og alarm. Book en tid
    
  5. Få nyt job med FTFa Jobindex. Få et forspring i dit arbejdsliv med et cv på FTFa Jobindex, uanset om du allerede har et job eller er ledig. FTFa finder kandidater i cv-banken hver eneste dag. Læs mere

  FTFa er gratis, hvis du er studerende og under 30 år
  Hvis du melder dig ind i FTFa under din uddannelse, er det gratis at være medlem af FTFa. Du skal dog senest melde dig ind ét år inden, du bliver færdig.

  Når du er medlem, får du masser af fordele, du kan bruge til at få mere ud af dit studie og nå dine karrieremål. Du bliver bl.a. glad for at på opdagelse i FTFas kæmpe studielivsunivers, hvor du finder bunker af guides, vejledninger og tips og tricks til studiet, som gør dit studieliv mere effektivt, nemmere og sjovere.

  Når du er medlem af FTFa, kan du gratis booke FTFa’s coaches til et besøg på din uddannelse. Så kommer a-kassen ud og holder oplæg om fx studieteknik eller personlig performance. Du kan som studerende også bruge a-kassens tilbud, som fx sparring på ansøgninger og cvmøder og arrangementerrådgivning om a-kasseregler og meget andet.

  Det bedste af det hele er, at du efter din uddannelse kan få dagpenge – også når du har været gratis medlem af a kassen! Læs mere om dine muligheder hos a-kassen, som studerende.


  Om FTFa
  FTFa tror på, at du hellere vil være i arbejde end på dagpenge. Derfor arbejder man hver dag for at være din direkte vej til et nyt job. Både hvis du er ledig og hvis du er i arbejde og på udkig efter nye udfordringer.

  FTFa en a-kasse for alle, og har et tæt samarbejde med Forsikringsforbundet. Det betyder, at FTFa kender dit fag og kan give målrettet rådgivning om arbejdsliv, faglighed og a-kassespørgsmål.

  FTFa står klar, hvis du skulle få brug for dem. Både når du skal have dagpenge, og når du vil videre i dit arbejdsliv. FTFa er en af Danmarks største a-kasser med godt 145.000 medlemmer.

  Kontaktperson:
  Medlemsservice på telefon 88771751 eller email medlem@forsikringsforbundet.dk

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...