100-års jubilæum i personaleforeningen i Topdanmark

Den 26. august kan personaleforeningen i Topdanmark, som er Forsikringsforbundets største, fejre et imponerende flot 100-års jubilæum.
    Jubilæet markeres i dag (24.8) med reception for de knap 1.100 medlemmerne fra kl. 10.30 til 15. Hvis andre vil hilse på, er de velkommen mellem kl. 14 og 15.

Formandskabet i Forsikringsforbundet deltager naturligvis i receptionen. I den forbindelse udtaler landsformand Charlotte Hougaard: ”At kunne fejre 100 år som faglig medarbejderorganisation er bestemt ikke nogen given størrelse. Det er en markant præstation, der kun er lykkes takket være en stærk og loyal medlemsopbakning, og takket være en lang perlerække af tillidsvalgte ildsjæle”.

Herfra skal lyde et stort tillykke med jubilæet.

Nemmere at være ledig

04. april 2019

Hverdagen gøres enklere for vores ledige medlemmer Hvis du er ledigt medlem af...