Personaleforeningen i Nordea Liv & Pension

Personaleforening er på ca. 200 medlemmer. Vi er 4 bestyrelsesmedlemmer, der også fungerer som tillidsrepræsentanter.

Vores formål er at hjælpe medlemmerne hvis der opstår problemer mellem medlemmet og arbejdspladsen. Vi skal prøve at sikre de bedst mulige personaleforhold og at opretholde et godt og sundt arbejdsklima mellem ledelse og medarbejderne.

Vi bistår ved ’svære samtaler’ som f.eks. advarsler eller afskedigelser. Vi forhandler lokalaftaler. Vi afholder medlemsarrangementer.

Forsikringsforbundet's vision er 'Vore medlemmer har det godt' og det arbejder vi hårdt på i Personaleforeningen. Vi står til rådighed hvis du har brug for en snak.

Det koster 25 kr. om måneden at være medlem af personaleforeningen.

Du kan altid kontakte en fra bestyrelsen hvis du har spørgsmål.

Information for gruppen

Ingen information er tilrådig

Hvem er vi?

Bestyrelsesmedlem, kasserer, tillidsrepræsentant