Søgefelt

Primære faneblade

  GF-Klubberne

  I GF Klubberne er der ikke en lokalafdeling, så Forsikringsforbundets medlemmer i GF Klubberne, uanset geografisk placering, støttes direkte af konsulenterne i Forsikringsforbundets sekretariat.

  Konsulenterne kan hjælpe dig ved overenskomstmæssige og ansættelsesmæssige udfordringer, som du måtte støde på i dit arbejdsliv. Det kan være med ansættelseskontrakter, ved advarsler og opsigelser, eller hvis du har problemer med arbejdsmiljøet dér, hvor du arbejder.

  Som medlem af Forsikringsforbundet i GF Klubberne betaler du ikke lokalkontingent, men kun dit normale medlemskontingent til Forsikringsforbundet.

  Hvis du får brug for rådgivning, hjælp eller støtte, så kan du kontakte Medlemsrådgivning på info@forsikringsforbundet.dk eller telefon 8877 1750.

  Hvis du har spørgsmål omkring dit medlemskab, så finder du oplysninger på selvbetjeningsportalen, som du finder her: Mit.forsikringsforbundet.dk

  Første gang du logger ind på Mit.forsikringsforbundet.dk skal du bruge dit medlemsnummer som brugernavn og de sidste 4 cifre i dit CPR-nummer som adgangskode.
  Har du problemer med login, så kan du skrive en mail til it@forsikringsforbundet.dk

  Du kan også kontakte Medlemsservice på medlem@forsikringsforbundet.dk eller telefon 8877 1751.

  Forsikring November 2023

  Ny udgave af Forsikring

  06. november 2023

  I det nye Forsikring kan du komme tæt på en risikoingeniør, der...