Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundet i Nordea Pension

  Velkommen til lokalafdelingen i Nordea Pension

  Lokalafdelingen i Nordea Pension er en del af Forsikringsforbundet, som er forsikrings- og pensionsbranchens hovedforbund.

  I over 75 år har Forsikringsforbundet forhandlet din overenskomst. Et stærkt fællesskab giver styrke og legitimitet ved forhandlingsbordet, når vores overenskomst genforhandles. Derfor giver det også rigtig god mening at du støtter op om vores lokale afdeling som medlem af Forsikringsforbundet.

  Hvem er vi?
  I lokalafdelingen i Nordea Pension kender vi dine udfordringer, for vi har vores daglige gang i selskabet og har derfor indgående viden om de lokale løn- og ansættelsesforhold. Vi står altid klar med hjælp og rådgivning, når du som medlem har spørgsmål til dit arbejdsliv og din karriere. Vi er din sparringspartner, som støtter og vejleder lokalt - det giver dig ro og tryghed i dit arbejdsliv.

  Ud over adgang til faglig hjælp og rådgivning har du som medlem også adgang til blandt andet karriererådgivning, kurser og arrangementer, medlemsbladet Forsikring, lønsikring, Runa forsikringer, Lån og Spar bank, Forbrugsforeningen, uddannelse via Uddannelsespuljen.dk og meget andet.

  Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.


  Kontakt:

  Formand
  Sabine Maria Jensen
  Telefon: 4248 4787
  E-mail: saj@nordeapension.dk

  Næstformand
  Annete S. Møller 
  Telefon: 4474 4405

  Adresse
  Forsikringsforbundet i Nordea Pension
  Borupvang 4
  2750  Ballerup

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...