Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundet i Gjensidige Forsikring

  Om lokalafdelingen
  Forsikringsforbundets lokalafdeling i Gjensidige Forsikring er din lokale forening, og den lokale afdeling af Forsikringsforbundet i selskabet.

  Forsikringsforbundet er en partipolitisk uafhængig organisation, der har samlet alle lokalafdelingerne i branchen. Vi forhandler overenskomst og lokalaftaler for branchens ansatte og varetager medlemmernes interesser, hvis der for eksempel opstår problemer i arbejdsforholdet.

  Formål
  Lokalafdelingens formål er, at være det samlende organ for medarbejderne i Gjensidige, og at varetage medlemmernes faglige, økonomiske og sociale interesser, blandt andet ved at repræsentere medlemmerne overfor selskabets ledelse samt i forhold til Forsikringsforbundet.

  Med lokalafdelingen som din repræsentant, får du medindflydelse på din hverdag, og du er sikret nyttig information fra os. Blandt andet i form af nyhedsbreve pr. mail, når vi for eksempel er i gang med forhandlinger omkring personalevilkår, lokalaftaler og overenskomster, indgår aftaler med ledelsen om ændrede arbejdsforhold eller lignende. Alt sammen information, som er vigtig for dig at vide i forhold til din ansættelse.

  Netværk
  Se lokalafdelingens netværk (kun for medlemmer) 

  Vedtægter
  Se lokalafdelingernes vedtægter 

  Overenskomst 2023

  Afstemning om overenskomst 2023

  20. marts 2023

  Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) er 15. marts blevet...