Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundet i Gjensidige Forsikring

  Om lokalafdelingen
  Forsikringsforbundets lokalafdeling i Gjensidige Forsikring er din lokale forening, og den lokale afdeling af Forsikringsforbundet i selskabet.

  Forsikringsforbundet er en partipolitisk uafhængig organisation, der har samlet alle lokalafdelingerne i branchen. Vi forhandler overenskomst og lokalaftaler for branchens ansatte og varetager medlemmernes interesser, hvis der for eksempel opstår problemer i arbejdsforholdet.

  Formål
  Lokalafdelingens formål er, at være det samlende organ for medarbejderne i Gjensidige, og at varetage medlemmernes faglige, økonomiske og sociale interesser, blandt andet ved at repræsentere medlemmerne overfor selskabets ledelse samt i forhold til Forsikringsforbundet.

  Med lokalafdelingen som din repræsentant, får du medindflydelse på din hverdag, og du er sikret nyttig information fra os. Blandt andet i form af nyhedsbreve pr. mail, når vi for eksempel er i gang med forhandlinger omkring personalevilkår, lokalaftaler og overenskomster, indgår aftaler med ledelsen om ændrede arbejdsforhold eller lignende. Alt sammen information, som er vigtig for dig at vide i forhold til din ansættelse.

  Netværk
  Se lokalafdelingens netværk (kun for medlemmer) 

  Vedtægter
  Se lokalafdelingernes vedtægter 

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...