Søgefelt

Primære faneblade

  Forsikringsforbundet i AP Pension

  Velkommen til Forsikringsforbundet i AP Pension - vi varetager dine interesser og virker som samlende og støttende organ for medlemmerne.

  Derfor skal du være medlem
  Som medlem kan du altid kontakte vores jurister og få hjælp, støtte og vejledning, når du har brug for det. Det giver dig en sikkerhed og en tryghed at kunne få kompetente svar på spørgsmål om din arbejdssituation. Vi kender til dine vilkår, og har i øvrigt et godt kendskab til dine lokale forhold.

  Som medlem har du også adgang til gratis karriererådgivning, hvor du på et personligt møde får optimal retning på din karriere.

  Du kan også få ny viden med vores medlemskurser, som hjælper dig med at udvide og skærpe dine kompetencer, for det er vigtigt løbende at dygtiggøre sig og blive ved med at være en attraktiv medarbejder. Der er mange forskellige kurser at vælge imellem. Og de er selvfølgelig gratis for dig som medlem. Medlemskurserne er også en oplagt mulighed for at lave noget socialt med dine kolleger samt at møde medlemmer fra andre selskaber.  

  Du kan se alle dine forskellige medlemsfordele her på siden.

  Endnu ikke medlem? Meld dig ind i Forsikringsforbundet i AP Pension og støt fælleskabet
  Forsikringsforbundet har generelt et indgående kendskab til pensionssektoren, og er det naturlige valg af fagforening for dig som ansat i AP Pension.
  Som medlem af Forsikringsforbundet bliver du en del af fællesskabet, og medvirker til at styrke arbejdet for at skabe gode, fair og ordnede arbejdsforhold.

  Ønsker du at komme i kontakt med os, er du velkommen til at kontakte os eller sende os en e-mail.

  Se lokalafdelingens netværk (kun for medlemmer) 

   

  Brug af medarbejderdata risikerer at skade forholdet mellem ledere og medarbejdere

  28. september 2023

  Ledere i Danmark indsamler og bruger medarbejderdata i omfattende grad. 79 pct. af...